MasterChef 4: Έξαλλη η Κατερίνα - "Γελάω με την ηλιθιότητα που υπάρχει στο σπίτι"

Μπορεί να βρισκόμαστε στην αρχή του MasterChef και οι παίκτες να έχουν μόλις μπει μέσα στο σπίτι, αλλά οι κόντρες και οι αντιπάθειες ξεκίνησαν ήδη από την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης.

Τα πρώτα "μαχαίρια" εκτός κουζίνας φαίνεται πως έβγαλε η Κατερίνα Λένη, η οποία κέρδισε και το μεγάλο πλεονέκτημα του MasterChef 4, χαρακτήρισε ορισμένους από τους συμπαίκτες της «πανηλίθιους», υποστηρίζοντας πως έχουν χαμηλό επίπεδο.

Ολα ξεκίνησαν όταν όλοι οι παίκτες του MasterChef 4 συζητούσαν στο στο σαλόνι για τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση (τον

Ηλία, τον Γιώργο και τη Μαριάννα). «Να ρίξω λίγο λάδι στη φωτιά; Μη ξεχνάτε ότι η Κατερίνα έχει την κάρτα, δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει και με ποιον από τους τρεις μπορεί να μίλησε χθες το βράδυ» είπε ο Ηρακλής Αποστολίδης.

Το σχόλιο φαίνεται να εξόργισε την Κατερίνα, η οποία έσπευσε να δηλώσει στην camera: «Γελάω, γελάω! Πρώτον για την ηλιθιότητα που υπάρχει μέσα σε αυτό το σπίτι, είναι πανηλίθιοι όλοι εδώ μέσα. Όχι όλοι, οι περισσότεροι. Και δεύτερον για το χαμηλό το επίπεδο, πολύ χαμηλό επίπεδο. Ακούστηκαν πολλά χθες το βράδυ. Έτσι κι αλλιώς είναι πεσμένοι στα μάτια μου, να το πω κι αυτό, αλλά με όλο αυτό που γίνεται από πίσω πέφτουν ακόμα πιο πολύ».

Keywords
Τυχαία Θέματα