Lockdown: Με αυτό το SMS θα πάμε κομμωτήριο το Σαββατοκύριακο

Ανοιχτά θα παραμείνουν τα κομμωτήρια και τα κουρεία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο παρόλο που το καθολικό lockdown για το περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού τίθεται σε ισχύ από τις 6 το πρωί του Σαββάτου (07/11), ενώ θα βάλουν "λουκέτο" από τη Δευτέρα (09/11).

Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση αποφάσισε να επιτραπεί κατ’ εξαίρεση, σε όσους ιδιοκτήτες κομμωτηρίων το θελήσουν, να ανοίξουν τα καταστήματά τους το Σάββατο (07/11) και την

Κυριακή (08/11), κάτι που οδήγησε στο να αυξηθεί έως και 50% η κίνηση στα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής αυτές τις μέρες.

Ωστόσο, καθώς τα SMS στο 13033 επανέρχονται από αύριο, οι πολίτες που επιθυμούν να επισκεφθούν τα κομμωτήρια θα πρέπει να στείλουν μήνυμα.

Επειδή, όμως, οι 6 λόγοι για τους οποίους μπορεί κανείς να μετακινηθεί δεν συμπεριλαμβάνουν τη συγκεκριμένη ενέργεια, για την επίσκεψη στα κομμωτήρια και τα κουρεία θα χρησιμοποιηθεί ο κωδικός 2 που είναι για το σούπερ μάρκετ και μίνι μάρκετ.

Έτσι οι πολίτες που έχουν κλείσει ραντεβού, θα πρέπει να στείλουν SMS στο 13033 γράφοντας "2 [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας", ενώ το ίδιο ισχύει και για τα κέντρα αισθητικής, που επίσης βάζουν λουκέτο από Δευτέρα (09/11).

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα