Justin Bieber - Ed Sheeran: Το νούμερο 1 hit του καλοκαιριού είναι εδώ

Οι Justin Bieber και Ed Sheeran πέρασαν ξεκούραστες μέρες μέσα στο 2018, αλλά ήρθε η ώρα της μεγάλης επιστροφής, με ένα νέο, κοινό κομμάτι που κυκλοφόρησε επίσημα την Παρασκευή και ήδη... τα σπάει!

Έχοντας ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια views στο Youtube σε λιγότερο από 8 ώρες, οι Justin Bieber και Ed Sheeran

έκαναν δυναμική επιστροφή με το «I don’t care», που από το πρωί είναι διαθέσιμο σε Youtube και Spotify και όπως όλα δείχνουν θα είναι από τα hits της χρονιάς!

To τελευταίο διάστημα, οι δύο δημοφιλείς τραγουδιστές χρησιμοποίησαν με συστηματικό τρόπο τα social media, για να προετοιμάσουν το έδαφος και να διεγείρουν την περιέργεια και το ενδιαφέρον των θαυμαστών τους. Δημοσίευσαν αρκετά instagram stories και αινιγματικά tweets, προϊδεάζοντας για την επικείμενη συνεργασία τους με νέο τραγούδι.

Το πρώτο tweet του 25χρονου Καναδού ήρθε πριν από λίγες ημέρες και έγραφε «10», προαναγγέλλοντας στην ουσία την ημερομηνία κυκλοφορίας του τραγουδιού. Την περασμένη Δευτέρα, ο Justin Bieber ανέβασε στο Instagram ένα μικρό απόσπασμα του κομματιού και μέσω twitter κάλεσε τους θαυμαστές του να τσεκάρουν το instagram story του, γράφοντας «Συμβαίνει!» και βάζοντας το hashtag #Friday, επιβεβαιώνοντας στην ουσία τη μέρα της πρώτης επίσημης κυκλοφορίας του κομματιού.

Από την πλευρά του, ο Ed Sheeran ενημέρωσε τους φαν του την περασμένη Κυριακή μέσω instagram story ότι έρχεται νέο κομμάτι και ότι θα ήθελε να το μοιραστεί μαζί τους.

Ταυτόχρονα, και οι δύο αγαπημένοι τραγουδιστές ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram δύο παρόμοια βίντεο, πιθανότατα από τα γυρίσματα του νέου video clip, και φωτογραφίες στις οποίες έδειχναν ιδιαίτερα χαρούμενοι για την επιστροφή τους!

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στα δημοφιλή τραγούδια του Bieber, «Love Yourself» και «Cold Water», με τον Ed να γράφει τους στίχους, ενώ πρόσφατα συμμετείχαν από κοινού και στο εναλλακτικό κομμάτι του Lil Dicky – Earth όπου ακούγονται οι φωνές τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα