Ilya Leya: Η "Ελληνίδα Κιμ Καρντάσιαν" λέει όλη την αλήθεια για τις πλαστικές

Η Youtuber και influencer, Ilia Leya, μίλησε στο Πρωινό για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει η ίδια αλλά και για τα σχόλια που έχει δεχθεί ανά καιρούς στο προσωπικό της κανάλι.

Πολλοί είναι εκείνοι που τη χαρακτηρίζουν "Ελληνίδα Κιμ Καρντάσιαν". Τι λέει η ίδια γι αυτό; "Μου έγραφαν συνέχεια ότι μοιάζω στην Kim Kardashian. Έχω κάνει πλαστική επέμβαση στους γλουτούς, είναι πάρα πολύ συνηθισμένη και στην Ελλάδα.

Αυτό που προσπαθώ να κάνω με τα βίντεό μου είναι να πληροφορήσω. Είναι τα πιο δημοφιλή μου βίντεο. Οι γυναίκες στην Ελλάδα χρειάζονται έναν άνθρωπο να το απομυθοποιήσει".

Σε γενικές γραμμές, δεν την ενοχλούν τα άσχημα σχόλια στα social media, πλην αυτών που βάζουν στόχο αγαπημένους της ανθρώπους. Όπως λέει η ίδια: "Μου έγραφαν συνέχεια ότι μοιάζω στην Kim Kardashian. Έχω κάνει πλαστική επέμβαση στους γλουτούς, είναι πάρα πολύ συνηθισμένη και στην Ελλάδα. Αυτό που προσπαθώ να κάνω με τα βίντεό μου είναι να πληροφορήσω. Είναι τα πιο δημοφιλή μου βίντεο. Οι γυναίκες στην Ελλάδα χρειάζονται έναν άνθρωπο να το απομυθοποιήσει".


Keywords
Τυχαία Θέματα