Ilia Leya: Η Ελληνίδα "Κιμ Καρντάσιαν" αποκάλυψε ότι γεννήθηκε αγόρι

Η Ilia Leya έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η "Ελληνίδα Κιμ Καρντάσιαν" και πράγματι η ομοιότητα μεταξύ των δύο είναι εκπληκτική.

Τους τελευταίους μήνες το μοντέλο - ινφλουένσερ κατοικεί και εργάζεται στο Λονδίνο. Διατηρεί κανάλι στο Youtube με 63.000 subscribers, ενώ στο Instagram έχει 100 χιλιάδες ακόλουθους. Μπορεί να σπούδασε φωτογραφία, όμως το modeling είναι το επάγγελμα που τελικά την κέρδισε.

Η Ίλια Παπαδοπούλου

συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσω της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The tonight Show" , ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί σου το Σαββατοκύριακο" παρουσίασε τη ζωή της "Ελληνίδας Κιμ Καρντάσιαν".

Στις 29 Δεκέμβρη η Ίλια με ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube αποκάλυψε ότι είναι transgenderd. Όπως είπε και η ίδια χαρακτηριστικά: "Είμαι διεμφυλική, είμαι ένα κορίτσι τρανς, που σημαίνει ότι γεννήθηκα αγόρι, γι’ αυτούς που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει ο όρος".

Η Ίλια παραδέχτηκε ότι πολλές φορές έκρυβε την πραγματική της ταυτότητα τόσο για να μην χάνει δουλειές - όπως την είχε παροτρύνει και ο μάνατζερ της να κάνει- αλλά και για να μην "τρομάξουν" οι σχέσεις της.

Παρ΄ όλα αυτά έχει δουλέψει με τον εαυτό της και έχει πολεμήσει τις ανασφάλειες της με αποτέλεσμα τώρα να είναι ευτυχισμένη, γεμάτη θετική ενέργεια και κούκλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα