Hellenic Train: Απάτη μέσω ψεύτικου λογαριασμού

Η Hellenic Train σε ανακοίνωσής της στην επίσημη ιστοσελίδα της διαψεύδει δημοσίευμα για τη χορήγηση κάρτας με κόστος 2 ευρώ για όλο το χρόνο, το οποίο ανέβασε στο διαδίκτυο ψεύτικος λογαριασμός με τη φράση "Αποκτήστε κάρτα δωρεάν μεταφοράς για ένα χρόνο Hellenic Train μόνο με 2€".

Ειδικότερα, ανέφερε ότι "ένας ψεύτικος λογαριασμός της Εταιρείας με παράνομη και παραπλανητική χρήση εμπορικών σημάτων, επωνυμίας, φωτογραφιών και άλλων δεδομένων διοργανώνει παραπλανητικό διαγωνισμό".

Ολόκληρη η ανακοίνωση

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι

αυτή τη στιγμή εμφανίζεται στο διαδίκτυο ένας ψεύτικος λογαριασμός της Εταιρείας με παράνομη και παραπλανητική χρήση εμπορικών σημάτων, επωνυμίας, φωτογραφιών και άλλων δεδομένων, ο οποίος διοργανώνει και παραπλανητικό διαγωνισμό με τίτλο "Αποκτήστε κάρτα δωρεάν μεταφοράς για ένα χρόνο Hellenic Train μόνο με 2€". Αυτός ο λογαριασμός και ο διαγωνισμός που διεξάγεται από αυτόν δεν έχουν καμία σχέση, έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οποιαδήποτε άδεια με την εταιρεία μας Hellenic Train S.A. Διατηρούμε ρητά όλα τα νόμιμα δικαιώματά μας για οποιαδήποτε ζημία μπορεί να υποστεί η εταιρεία μας λόγω αυτών των παράνομων και παραπλανητικών ενεργειών".

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα