H ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο τρένο

Το να “κόβει” η ΔΕΗ το ρεύμα σε απλούς πολίτες που δεν έχουν πληρώσει το τιμολόγιο, είναι κάτι που το γνωρίζουμε και συμβαίνει. Το να γίνεται όμως στον ελληνικό σιδηρόδρομο, αποτελεί μοναδικό φαινόμενο.

Από χθες το απόγευμα, 31 Ιανουαρίου στις 5 το απόγευμα, τέθηκε εκτός λειτουργίας ο Σιδηροδρομικός Σταθμός Ταύρος του Προαστιακού, επειδή η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα, με αποτέλεσμα οι συρμοί της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

να διέρχονται απλά από τον σταθμό, χωρίς να σταματούν για να επιβιβάσουν ή να αποβιβάσουν πολίτες.

Ο ΟΣΕ ενημέρωσε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το θέμα που προέκυψε, επισημαίνονται ότι πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα που θα αποκατασταθεί. Την ίδια στιγμή, διαπιστώνοντας ότι πρόκειται για διακοπή ρεύματος, αναζήτησε απάντηση για τον λόγο που έγινε αυτό, πληροφορούμενος ότι το τιμολόγιο εστάλη σε λάθος διεύθυνση. Κι αυτό συνέβη σε έναν μεγάλο οργανισμό – πελάτη της ΔΕΗ, όπως είναι ο ΟΣΕ, ο οποίος προηγουμένως δεν έλαβε καμία ειδοποίηση για τον ανεξόφλητο λογαριασμό και την πρόθεση της εταιρείας να προβεί σε διακοπή ρεύματος.

Η αποκατάσταση της διακοπής ρεύματος, μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχει πραγματοποιηθεί και το επιβατικό κοινό ταλαιπωρείται αφάνταστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα