H Qatar Airways ο επίσημος αερομεταφορέας στα Ποσειδώνια 2018

Η αεροπορική εταιρεία υποδέχεται τους επισκέπτες της έκθεσης με το ξεχωριστό της περίπτερο στην Αίθουσα 3, όπου τους μεταφέρει σε ένα μοναδικό ταξίδι ήχων, γεύσεων και εικόνων.

Μάλιστα, τους υποδέχεται ομάδα από το πλήρωμα καμπίνας της Qatar Airways, για να δοκιμάσουν την νέα “First in Business” Qsuite καμπίνα Διακεκριμένης Θέσης της εταιρείας, έχοντας την ευκαιρία να γευτούν από κοντά την ξεχωριστή φιλοξενία και την άνεση της πολύ-βραβευμένης business class καμπίνας. Η αεροπορική εταιρεία πρόκειται να διοργανώσει επίσης ένα κοκτέιλ σήμερα το απόγευμα της 6η Ιουνίου, από τις 17:00 έως και τις 19:00, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να δοκιμάσουν το ιδιαίτερο μενού που προσφέρεται εν πτήσει στη Διακεκριμένη Θέση.

Επιπλέον, η Qatar Airways ως ο επίσημος αερομεταφορέας της έκθεσης Ποσειδώνια 2018, θα προσφέρει στους επισκέπτες της έκθεσης που επιθυμούν να κλείσουν τα αεροπορικά τους εισιτήρια με την Qatar Airways έναν εκπτωτικό κωδικό για έως και 25% έκπτωση για όλους τους προορισμούς στο παγκόσμιο δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε για ακόμη μια φορά στην κορυφαία ναυτιλιακή έκθεση στον κόσμο και που έχουμε την ευκαιρία να μοιραστούμε τα σχέδια για τις δραστηριότητες και το δίκτυό μας και να ενισχύσουμε τη δέσμευσή μας προς τον κλάδο της ναυτιλίας. Αυτή η διεθνώς αναγνωρισμένη έκθεση μας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να μοιραστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις με σημαντικά στελέχη επιχειρήσεων και παίκτες της βιομηχανίας και να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο την φιλοξενία της Qatar Airways,» δήλωσε η Theresa Cissell, γενική διευθύντρια της Qatar Airways σε Ελλάδα & Κύπρο.

Η εταιρεία επεκτείνει συνεχώς το στόλο των υπερσύγχρονων αεροσκαφών της, έχοντας ένα εκτεταμένο δίκτυο που φτάνει τους πάνω από 150 σημαντικούς προορισμούς για ταξίδια αναψυχής και επαγγελματικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο.

Ο εθνικός αερομεταφορέας του Κατάρ κατέχει τον τίτλο της «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο», που έλαβε στα World Airline Awards, που διοργανώθηκαν από το Skytrax καθώς και τα βραβεία «World's Best Business Class», «Best Airline για τη Μέση Ανατολή» και «Best First Class Airline Lounge στον κόσμο». Το τμήμα Cargo της Qatar Airways, ο τρίτος μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών cargo στον κόσμο, εξυπηρετεί πάνω από 60 αποκλειστικούς προορισμούς μεταφορών μέσω του σύγχρονου κόμβου της Ντόχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα