H Mia Khalifa επιστρέφει στις οθόνες με ρόλο-έκπληξη

Παρότι πρωταγωνίστησε σε ερωτικές ταινίες για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, η Mia Khalifa παραμένει στο νούμερο 2 των παγκόσμιων αναζητήσεων στη διαδικτυακή σελίδα Pornhub.

Η διάσημη πρώην πορνοστάρ και νυν αθλητικογράφος, μοντέλο και social media περσόνα, αναμείχθηκε στο πορνό για λίγους μόλις μήνες, μπήκε στο στόχαστρο των τζιχαντιστών για τις σκηνές που γύρισε με το ισλαμικό χιτζάμπ, και από τότε μιλάει για το σώμα και την αποδοχή του καθώς και

για τη διερεύνηση της σεξουαλικότητας, εξαργυρώνοντας τη φήμη της.

Η 27χρονη Mia δοκιμάζει τώρα το ταλέντο της στην τηλεόραση αφού θα εμφανιστεί στη δεύτερη σεζόν του Ramy του Hulu, στο πλευρό του Ramy Youssef, ενώ μια σπέσιαλ guest εμφάνιση θα κάνει και ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ, Μαχερσάλα Αλί. Ο Αλί θα υποδυθεί τον Sheikh, πνευματικό οδηγό του Ramy.

Ακόμα δεν ξέρουμε λεπτομέρειες για τον ρόλο της Khalifa και πώς η εταιρεία παραγωγής κατέληξε στο όνομά της, πάντως η συμμετοχή της από μόνη της είναι ικανή να εκτοξεύσει ακόμη περισσότερο την τηλεθέαση του show.

Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα σειρά Ramy, αφηγείται την ιστορία ενός Μουσουλμάνου Αμερικανού πρώτης γενιάς, που ζει στο New Jersey, και προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή μεταξύ της θρησκείας του και του σύγχρονου τρόπου ζωής στην Αμερική. Η δεύτερη σεζόν θα βγει στις 29 Μαίου, οπότε θα μάθουμε και περισσότερα για τη συμμετοχή της Mia.

Αναμένουμε επίσης τις αντιδράσεις της Αιγύπτου, καθώς υπάρχει περίπτωση να λογοκριθεί η σειρά λόγω της συμμετοχής της πρώην πορνοστάρ. Σημειώνεται πως ο δημιουργός του show και stand up comedian, Ramy Youssef, έχει Αιγυπτιακή και Παλαιστινιακή καταγωγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα