H Marvel θέλει την Έμμα Γουάτσον στο πλευρό της Σκάρλετ Γιόχανσον για το Black Widow

Το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel προβάλλει στην μεγάλη οθόνη έναν φανταστικό κόσμο όπου συνυπάρχουν οι πιο γνωστοί υπερήρωες που εμφανίστηκαν ποτέ στα κόμικ της εταιρείας. Από το 2008 που κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία Iron Man - που αποτέλεσε την απαρχή του MC- μέχρι σήμερα μας έχει χαρίσει άπειρες στιγμές γέλιου, αγωνίας, έντασης και δράσης.

Η επόμενη ταινία

που ανακοινώθηκε πρόσφατα ότι θα συμπεριληφθεί στην τέταρτη φάση του MCU , είναι το Black Widow, που βασίζεται στον χαρακτήρα της Ρωσίδας υπερκατασκόπου Νατάσα Ρόμανοφ, την οποία υποδύεται η γοητευτική ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον εδώ και 9 χρόνια (από το Iron Man 2 που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2010 και έκλεψε τις εντυπώσεις). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εμφανίσεις της ηρωίδας στους Avengers και τις ταινίες Captain America πολλαπλασίασαν τους θαυμαστές της, οι οποίοι ζητούσαν διακαώς από το στούντιο να τις δώσει τη δική της ταινία. Οι εκκλήσεις τους (και ίσως και η απρόσμενη επιτυχία της Wonder woman) έφεραν το πολυπόθητο ΝΑΙ. Την σκηνοθεσία αναλαμβάνει η Κέιτ Σκόρτλαντ και το σενάριο ο Ζακ Σέφερ.

Τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με το Hahtag Show, επικρατεί το σενάριο ότι φαβορί για να αναλάβει τον δεύτερο πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας , είναι η Emma Watson. Ο ρόλος που πιθανώς θα ερμηνεύσει η γνωστή "Ερμιόνη" περιγράφεται ως "άγρια θηλυκή εκδοχή του Τζέιμς Μποντ". Θα είναι ένας ρόλος σωματικά απαιτητικός και πληροφορίες θέλουν την ηρωίδα αυτή να μοιάζει με την Ρόμανοφ.

Στην περιγραφή αυτή ταιριάζει σίγουρα η Yelena Belova, επίσης Ρωσίδα υπερκατάσκοπος που είχε "φορέσει" για μία περίοδο το "κοστούμι" της Black Widow μέχρις ότου συγκρουστεί με την Ρόμανοφ.

Άλλες υποψήφιες είναι ακόμα και οι: Άλις Ένγκλερτ (Όμορφα πλάσματα), Νταρ Ζουζόβσκι (Hostages, Neighborhood) και Φλόρενς Πιουκ (Fighting with My Family).

Keywords
Τυχαία Θέματα