H Halle Berry μίλησε ακομπλεξάριστα για τον πρώτο της οργασμό

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και πρώην μοντέλο, Halle Berry, είναι σήμερα 54 ετών και αποτελεί μια ζωντανή απόδειξη ότι ο χρόνος είναι απολύτως σχετικός.

Η σεξουαλικότητα άλλωστε δεν συνδέεται με την ηλικία αλλά με το πώς αισθάνεται ο καθένας. Και η Berry, ήταν πάντοτε εντελώς ακομπλεξάριστη στις συνεντεύξεις της.

Τώρα, αποφάσισε να μοιραστεί με τους fans της στο Instagram κάποιες "πιπεράτες" λεπτομέρειες από τη σεξουαλική της ζωή, έχοντας μαζί της την Lindsay Flores.

Η ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων για τον πρώτο της οργασμό στα 11 της χρόνια. "Το έκανα μόνη, έψαχνα τη σεξουαλικότητά μου όπως τα περισσότερα κορίτσια", είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως η Berry απέφυγε να απαντήσει για το πιο "τρελό" σημείο που έχει κάνει σεξ στη ζωή της. Απάντησε ωστόσο για την αγαπημένη της στάση στις ερωτικές της περιπτύξεις.

"Αισθάνομαι πιο σέξι τώρα γιατί έχω καταλάβει τον λόγο ύπαρξής μου στον πλανήτη. Όταν νιώθεις δυνατός, αυτό είναι σέξι για μένα" είχε δηλώσει η ίδια άλλωστε σε συνέντευξή της σχετικά με το αν απολαμβάνει το σεξ καλύτερα τώρα όντας μεγαλύτερη σε σχέση με το όταν ήταν 22 χρονών.

Θυμίζουμε πως για την περίφημη αληθοφανή ερωτική σκηνή με τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον στο Monster's Ball, είχε πει: "Ήταν μια μικρή ταινία και είχε αυτή την ερωτική σκηνή που υποθέτω πως για πολύ κόσμο ήταν τολμηρή. Και δεν πληρώθηκα σχεδόν καθόλου. Πολλοί σκέφτηκαν πως αν ήταν να κάνω κάτι τέτοιο έπρεπε να πάρω πάρα πολλά χρήματα. Αλλά δεν το κάνω γι' αυτό. Η σκηνή ήταν απαραίτητη τότε για τον χαρακτήρα μου".

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα