GNTM2: Ποιες παίκτριες θα επιστρέψουν στο σπίτι του GNTM

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του OPEN δύο κορίτσια πρόκειται να επιστρέψουν στο σπίτι του GNTM στα επόμενα επεισόδια. Δύο κορίτσια που αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό αν και αποχώρησαν νωρίς από το παιχνίδι. Πρόκειται για την Πόπη Γαλετσά και το alternative plus size μοντέλο, Κατερίνα Πεφτίτση.

Οι δύο κοπέλες αποχώρησαν ύστερα από την πρώτη "επίσημη" δοκιμασία, μόλις είχαν πρωτομπεί στο σπίτι. Για όσους δεν θυμούνται ήταν η κάθετη πασαρέλα, όπου τα μοντέλα ήρθαν κλήθηκαν να αναμετρηθούν με τον φόβο τους για το ύψος.

Στη συγκεκριμένη δοκιμασία η Πόπη και η Κατερίνα αρνήθηκαν να συμμετάσχουν, καθώς και οι δύο αντιμετώπιζαν σοβαρό πρόβλημα με την υψοφοβία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, στο επόμενο επεισόδιο θα επιστρέψουν όλες οι κοπέλες που έχουν αποχωρήσει μέχρι τώρα και θα φωτογραφηθούν σε ένα ξεχωριστό κόνσεπτ. Από την επίδοση τους στην φωτογράφιση θα κριθούν και οι δύο καλύτερες θα επιστρέψουν.

Η Πόπη και η Κατερίνα, ήταν δύο κοπέλες που δεν πρόλαβαν να δείξουν τις δυνατότητές τους στο παιχνίδι, αφού αποχώρησαν πολύ νωρίς και γι' αυτό χαρούμε πολύ να τις δούμε να επιστρέφουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα