GNTM 2: Οι δέκα κορυφαίες στιγμές του παιχνιδιού

Μετά από περίπου τρεις μήνες, που ήταν γεμάτοι από μόδα, δοκιμασίες, ίντριγκες, φωτογραφίσεις, αποχωρήσεις, χαρές και κλάματα, το GNTM 2 φτάνει στο τέλος του και ολοκληρώνεται με τον μεγάλο τελικό, που θα πραγματοποιηθεί απόψε, Πέμπτη, στις 21:00 στο Star Tv και θα αναδείξει τη χρυσή νικήτρια για φέτος.

Οι τρεις φιναλίστ, η Κέισι Μίζιου, η Άννα-Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπάνκο, θα περάσουν από τρεις δοκιμασίες στον τελικό και οι κριτές θα τις βαθμολογήσουν για την καθεμία ξεχωριστά. Η ανακοίνωση της βαθμολογίας

θα γίνει live και θα συμψηφιστεί με τις προηγούμενες και με τις ψήφους του κοινού.

Δέκα αξέχαστες στιγμές

Ο δεύτερος κύκλος του GNTM ήταν εξίσου επιτυχημένος με τον περσινό και καθήλωσε για άλλη μια σεζόν τους τηλεθεατές, οι οποίοι δεν έχαναν επεισόδιο και δεν δίσταζαν, φυσικά, να σχολιάζουν τις αγαπημένες του σκηνές, αστείες ή συγκινητικές, στο Twitter.

Από τα πρώτα επεισόδια μέχρι και τα τελευταία του GNTM 2 υπήρξαν πολλές δυνατές στιγμές που μας έκαναν να γελάσουμε, να σοκαριστούμε, να συγκινηθούμε ή ακόμη και να εκνευριστούμε. Με αφορμή την ολοκλήρωση του ριάλιτι μοντέλων, θυμόμαστε δέκα από αυτές:

1. Τα παπούτσια - στριπτίζ και τα cheetos

Ήδη από τις οντισιόν είχαν ξεκινήσει τα περίεργα. Η διαγωνιζόμενη που έκανε ίσως τη μεγαλύτερη εντύπωση στους τηλεθεατές ήταν η Αλιόνα από τη Λευκορωσία. Ρωτήθηκε για τα πανύψηλα, αστραφτερά και γεμάτα στρας παπούτσια της και εξηγήθηκε: "Δεν είναι παπούτσια για στριπτίζ, βγαίνω μ' αυτά κάθε βράδυ για φαγητό". Επίσης, όπως είπε, δεν έκανε κάποια μεγάλη αλλαγή πάνω της, απλώς έφτιαξε τα "cheetos" της.

2. "Ποια είναι αυτή;"

Όλοι θυμόμαστε την καθυστέρηση της Φιονούλας στο πρώτο bootcamp! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδειχνε στις διαγωνιζόμενες τον τρόπο να περπατούν στην πασαρέλα στον σταθμό του ΡΟΥΦ, όπου είχαν δώσει ραντεβού όλες οι παίκτριες, όταν εμφανίστηκε ξαφνικά η διαγωνιζόμενη, με την κριτή να κοιτάει από μακριά και να λέει "Ποια είναι αυτή;". Ήταν η Φιονούλα που μπέρδεψε τις ώρες και έφτασε αργοπορημένη, ενώ λίγο μετά αποχώρησε οικειοθελώς.

3. Το ζωηρό φίδι της Μαρτίνας

Υπήρξε αναμφίβολα μία από τις πιο αστείες στιγμές του φετινού GNTM και το twitter εκείνο το βράδυ πήρε φωτιά! Οι παίκτριες είχαν φωτογράφιση με φίδια και ένα από αυτά τρύπωσε (κυριολεκτικά) στο παντελόνι της Μαρτίνας, κάνοντάς την να ουρλιάζει on set και να φωνάζει να της το βγάλουν. Το ύφος της και η ξαφνική αντίδρασή της θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στο μυαλό των τηλεθεατών και ειδικά των τουιτεράδων.


4. Το τηλεφώνημα της Ελευθερίας

Σάλος είχε δημιουργηθεί με το τηλεφώνημα της Ελευθερίας στον σύντροφό της και την ατάκα που της είπε. Του ξέφυγε; Ήταν πλάκα; Τους παρεξηγήσαμε; Υπενθυμίζουμε τον διάλογο, αν και η ίδια όταν βγήκε από το παιχνίδι, εξήγησε το τηλεφώνημα με τα δικά της λόγια.

Ελευθερία: Θάνο, να σου πω, μας τραβάνε, στο λέω από πριν γιατί πρέπει να το ξέρεις. Καλά είμαι! Ήθελα να σου πω ότι μου λείπεις, ότι θέλω να σε δω, ότι σε σκέφτομαι συνέχεια, παρόλο που δεν μπορώ να στο πω γιατί δυστυχώς δεν μπορώ να σε πάρω τηλέφωνο.

Θάνος: Να υποδυθείς την καλή, όπως είπαμε, εντάξει;

Ελευθερία: Όχι, αυθόρμητη είμαι!

5. Όταν η Μαρτίνα χτύπησε το αιδοίο της

Ευτυχώς, δεν ήταν κάτι σοβαρό και η Μαρτίνα δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως το twitter είχε μεγάλη έμπνευση τη μέρα του επεισοδίου, όταν άκουσε από το στόμα της Μαρτίνας να βγαίνει η ατάκα: "Χτύπησα το κόκκαλο του αιδοίου μου". Τα memes "έδιναν και έπαιρναν" και η φαντασία οργίαζε.

6. "Στο γκιώνη μου"

Ατάκα που θα θυμόμαστε όλοι από το φετινό GNTM! Ανάμεσα στις πολλές ωραίες ατάκες που "πετούσε" η Μαρία καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ήταν και αυτή. Στην προσπάθειά της να υποστηρίξει την Γκλόρια και να δείξει πως η Κάτια δεν νοιαζόταν καθόλου για την συμπαίκτριά της στην κοινή τους φωτογράφιση, η Μαρία είπε στην προσωπική της συνέντευξη αυτή τη θεϊκή ατάκα, προκαλώντας χαμό.

7. Ο άγριος καβγάς Κάτιας - Μαρίας

Η αλήθεια είναι πως με τις φωνές της Κάτιας τρομάξαμε λίγο - πολύ. Η παίκτρια πήγε ήσυχη και αμέριμνη στην κουζίνα του σπιτιού του GNTM για να φτιάξει πρωινό, αλλά αντίκρισε μια άπλυτη κατσαρόλια με φασόλια, την οποία είχε αφήσει η Μαρία από την προηγούμενη μέρα. Προσπάθησαν να κάνουν μια ήρεμη συζήτηση, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ουρλιαχτά από την Κάτια, τέρας ψυχραιμίας η Μαρία. Ωραία περνούσαν τα κορίτσια εκεί μέσα...

8. Όταν η Άννα - Μαρία "δίκασε" την Περράκη

Η Άννα - Μαρία "ξεμπρόστιασε" την Αναστασία Περράκη, το γνωστό μοντέλο που πήγε στο παιχνίδι για να βοηθήσει τα κορίτσια στη φωτογράφιση. Η παίκτρια και το μοντέλο φωτογραφήθηκαν μαζί, αλλά δεν συνεργάστηκαν καλά και η Άννα-Μαρία έθιξε το θέμα στο πλατό μπροστά στους κριτές. Ωστόσο, βρήκε την Βίκυ Καγιά "απέναντί" της, αλλά το twitter στο πλευρό της. Πολλοί την αποθέωσαν, ενώ η ατάκα της "δεν με ενδιαφέρει" στην Καγιά, θα μείνει στην ιστορία.

9. Όταν εμφανίστηκαν μαμάδες και αδερφές

Η έκπληξη αυτή ήταν μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές του παιχνιδιού. Οι παίκτριες είναι αρκετό καιρό μακριά από τα σπίτια τους και τους συγγενείς τους, ενώ η επικοινωνία με τα δικά τους πρόσωπα είναι πολύ περιορισμένη. Όταν άνοιξαν οι πόρτες και εμφανίστηκαν οι μαμάδες και οι αδερφές τους, οι διαγωνιζόμενες συγκινήθηκαν, έπεσαν στην αγκαλιά τους και ξέσπασαν σε κλάματα. Άνθρωποι είναι και οι τηλεθεατές, λύγισαν. Μέχρι και οι τουιτεράδες δάκρυσαν. Ειδικά όσοι έχουν μακριά τους δικούς τους...

10. Ο Μπράτης και το μπρατόπουλο

Δεν ήταν μόνο μία στιγμή, αλλά μια σχέση αγάπης! Από την αρχή του παιχνιδιού ο Άγγελος Μπράτης "έχρισε" μπρατόπουλο ή αλλιώς "brati's girl" την Άννα-Μαρία, ενώ τα αισθήματα συμπάθειας και θαυμασμού ήταν αμοιβαία. Σχεδόν σε κάθε πλατό ο Μπράτης ήταν εκείνος που φώναζε την παίκτρια να έρθει μπροστά, ενώ ουκ ολίγες φορές η Άννα - Μαρία έλεγε στις προσωπικές της συνεντεύξεις πόσο "γλυκούλης" ήταν, αλλά και την ατάκα" Κύριε Μπράτη, σας αγαπώ." Προσπαθούσε να την προστατεύσει, αν και ήταν αυστηρώς όταν χρειαζόταν. Το twitter πάντως τους λάτρεψε.

Keywords
Τυχαία Θέματα