Eurovision: Ο Ρίμπακ το βιολί του - Εκτελεί On Camera το ελληνικό τραγούδι

Ποιο είναι το ερώτημα στο οποίο καλείται να απαντήσει ο Νορβηγός τραγουδιστής Αλεξάντερ Ρίμπακ στη φετινή Eurovision; Μα φυσικά, ο τρόπος που μπορεί κανείς να γράψει ένα τραγούδι. Αφού έζησε το παραμύθι του το 2009, ο αγέραστος θαρρείς καλλιτέχνης με το βιολί του επιστρέφει στο θεσμό και θέλει να διεκδικήσει και πάλι τη νίκη για τη χώρα του με το "That's How You Write A Song".

Μπορεί αρχικά να μην ενθουσίασε, ωστόσο αφότου πάτησε το ποδαράκι του στην Λισαβόνα και την Πορτογαλία και μετά τις πρώτες πρόβες, ο Ρίμπακ

έδειξε πως είναι ένας από τους δυνατούς διεκδικητές του τίτλου. Την Πέμπτη, τα στοιχήματα τον έφερναν δεύτερο, πίσω από το Ισραήλ που έχει έρθει με τη φόρα του φαβορί. Σαν την εκτόξευση της Κύπρου ωστόσο, που ανέβηκε 18 θέσεις δεν έχει, να τα λέμε και αυτά.

Πάντως, ο Νορβηγός φαίνεται πως ξεχώρισε την ελληνική συμμετοχή και το μελωδικό ήχου του "Όνειρό μου" το οποίο επέλεξε να συνοδεύσει με το βιολί σε ένα από τα δεκάδες βιντεάκια που ανεβάζει στο κανάλι του στο youtube. Η αλήθεια είναι πως το βιολί της πάει της Ελλάδας και του τραγουδιού που ερμηνεύει η Γιάννα Τερζή, η οποία και ευχαρίστησε τον "ανταγωνιστή" της στη Eurovision.

Για την ιστορία, ο Νορβηγός φαίνεται αποφασισμένος να παίξει με το βιολί του όσο περισσότερες συμμετοχές από το φετινό διαγωνισμό μπορεί. Όχι, πως αυτό κάνει το παραπάνω βίντεο λιγότερο όμορφο.

Keywords
Τυχαία Θέματα