Eurovision 2020: Αυτό είναι το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο

Το “Running”, τραγούδι που αποτελεί τη φετινή συμμετοχή της Κύπρου στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, είναι πλέον στον αέρα!

Η ομάδα σύνθεσης του “Running” είναι γνωστή εδώ και μέρες. Βασικός συντελεστής της δεν είναι άλλος από τον ταλαντούχο Alfie Arcuri, από την Αυστραλία. Την ομάδα πλαισιώνουν ο Γερμανός τραγουδιστής και συνθέτης Octavian, o τραγουδοποιός

και μουσικός παραγωγός Sebastian Metzner Rickards, ο ίδιος ο Sandro, καθώς και ο δικό μας TeoArkitekt, κατά κόσμον Θεόφιλος Πουζμπούρης. Δάσκαλος φωνητικής του Sandro θα είναι ο γνωστός σε όλους Άλεξ Παναγή!

Όπως γράφει ο OGAEGREECE, Το video clip του “Running” γυρίστηκε στην Αθήνα τη προηγούμενη εβδομάδα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αλέξανδρου Κωστελίδη, ενώ καλλιτεχνικός διευθυντής της Κύπρου φέτος και ο υπεύθυνος για την εμφάνιση του Sandro στη σκηνή του Ahoy Arena θα είναι ο εξαιρετικός στο είδος του Marvin Dietmann!

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι το “Running” κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο μέσα από την δισκογραφική εταιρία Panik Records! Η τελευταία φορά που Κυπριακή συμμετοχή συνεργάστηκε με την εν λόγω δισκογραφική ήταν το 2018 και τη συμμετοχή “Fuego” με την Ελένη Φουρέιρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα