Escape Room: Θα ρίσκαρες τη ζωή σου για έπαθλο ενός εκατομμυρίου;

Η φρενίτιδα των Escape Rooms χτύπησε, ω, τι πρωτότυπο, και τον αμερικανικό κινηματογράφο, που βάλθηκε να κάνει τους λάτρεις του είδους παιχνιδιών να το ξανασκεφτούν σοβαρά. Η ταινία "Escape Room" κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Ιανουάριο, με το τρέιλερ του ψυχολογικού θρίλερ να κυκλοφορεί τώρα στο διαδίκτυο. Πέντε άγνωστοι άνθρωποι λαμβάνουν ένα περίεργο πακέτο - "σπαζοκεφαλιά" το οποίο πρέπει να "ξεκλειδώσουν". Αν το καταφέρουν, τότε θα βρουν μια πρόσκληση για ένα escape room

με έπαθλο 1 εκατομμύριο δολάρια.

Το φιλμ ξεκίνησε γυρίσματα με τίτλο "The Maze" ενώ είχε προγραμματίσει την πρεμιέρα του για τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ωστόσο, ανακοινώθηκε στη συνέχεια πως η ταινία αλλάζει όνομα, γίνεται πιο τρέντι, ως "Escape Room" και αναμένεται προβληθεί στην αυγή του 2019.

Γνώριμη φάτσα, τουλάχιστον για εμάς του φανατικούς του Netflx, η Ντέμπορα Αν Γουόλ που απολαύσαμε ως ιδιαιτέρα του Daredevil στην σειρά που προέβαλε η διαδικτυακή πλατφόρμα. Την ίδια ώρα, την σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο έμπειρος σε θεάματα τρόμου, Άνταμ Ρόμπιτελ, που ανάλαβε την σκηνοθεσία στην «αρπαγή της Ντέμπορα Λόγκαν», αλλά και το Insuidious: The Last Key, ενώ ανήκει στην συγγραφική ομάδα του "Paranormal Activity: The Ghost Dimension".

Δείτε το τρέιλερ:

Keywords
Τυχαία Θέματα