Demolition Man 2: Ο Σιλβέστερ Σταλόνε επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει το sequel

Έχοντας αναβιώσει τα δύο σημαντικότερα franchises που τον έκαναν διάσημο σε όλο τον κόσμο. - Rambo και Rocky - ο Sylvester Stallone ανακοίνωσε επίσημα τη Δευτέρα ότι θα επιστρέψει σε έναν ακόμη δημοφιλή ρόλο του: O λόγος για τον John Spartan, κεντρικό ήρωα της περιπέτειας επιστημονικής φαντασίας Demolition Man.

Πέραν της επιβεβαίωσης

για το Demolition Man 2, την οποία έκανε ο ηθοποιός μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δεν υπάρχει κάποια άλλη πληροφορία για την υπόθεση και το χρονοδιάγραμμα της παραγωγής, ούτε εάν θα επιστρέψουν στους ρόλους τους ο Wesley Snipes και η Sandra Bullock.

Η ανάρτηση του Sylvester Stallone:

Υπενθυμίζεται ότι το Demolition Man είχε σημειώσει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία το 1993, οπότε κυκλοφόρησε στις αίθουσες. Στην ταινία δύο μισητοί εχθροι - ο αστυνομικός John Spartan και ο κακοποιός Simon Phoenix (Wesley Snipes) ψύχονται κρυογενετικά και τους επαναφέρουν μετά από πολλά χρόνια σε μια ουτοπία όπου δεν υπάρχει έγκλημα.

Το τρέιλερ του Demolition Man, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι:

Το sequel του Demolition Man προχωρά διότι ο Stallone τα βρήκε με τη Warner Bros. μετά από τη δικαστική διαμάχη που ξεκίνησε το 2017, επειδή δεν λάμβανε τα πνευματικά δικαιώματα για τέσσερις ταινίες που είχε κάνει με το στούντιο (The Specialist, Cobra, Tango & Cash και Demolition Man). Η λύση βρέθηκε και οι δύο πλευρές πλέον ξανασυνεργάζονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα