Chris Hemsworth: Το επικό τρολάρισμα του Chris Pratt στη φωτογραφία του "Thor"

Ένα επικό σχόλιο έκανε ο ηθοποιός Chris Pratt κάτω από την ανάρτηση του Chris Hemsworth, συμπρωταγωνιστή του στη νέα ταινία της Marvel "Guardians of the Galaxy". Οι δυο τους πρόκειται να συνεργαστούν ξανά, ενώ είχαν εμφανιστεί μαζί στις ταινίες "Avengers: Infinty War" και "Avengers: Endgame".

Ο διάσημος "Thor" δημοσίευσε ο Hemsworth στον προσωπικό του

λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία γυμνάζεται πολύ σκληρά.

Στην εικόνα ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται να σπρώχνει μια τεράστια ρόδα, που σίγουρα ζυγίζει αρκετά κιλά. Παρόλο που δεν διευκρίνισε αν γυμνάζεται για χάρη του ρόλου του στην ταινία, αυτό θα ήταν πολύ πιθανό, καθώς τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2021.

Ο συνάδελφός του, πάντως, έσπευσε να σχολιάσει τη φωτογραφία του με χιούμορ, προτρέποντάς τον να σταματήσει να γυμνάζεται τόσο πολύ και να βάλει μερικά κιλά, γιατί δεν θέλει να στέκεται δίπλα του έτσι στη νέα τους ταινία.

Συγκεκριμένα, ο Pratt έγραψε: "Γεια σου. Μόλις άκουσα από τον προπονητή μου ότι πρέπει να σταματήσεις να ασκείσαι τόσο πολύ γιατί θα είμαστε στην ίδια ταινία και δεν θέλει να με βλέπει να στέκομαι δίπλα σου αν μοιάζεις έτσι, πρέπει να βάλεις μερικά κιλά γρήγορα, ευχαριστώ πολύ".

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα