Cats η ταινία: Ανατριχίλα και "εφιάλτες" προκαλεί το πρώτο τρέιλερ της μεταφοράς του διάσημου μιούζικαλ

Τo διάσημο μιούζικαλ του Άντριου Λόιντ Γουέμπερ (το οποίο βασίστηκε στη συλλογή παιδικών ποιημάτων «Old Possum’s Book of Practical Cats» του Τ. Σ. Έλιοτ) μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη από τον σκηνοθέτη Τομ Κούπερ και ένα λαμπερό καστ με ηχηρά ονόματα μεταξύ των οποίων οι Τζούντι Ντεντς, Ίαν ΜακΚέλεν, Τζένιφερ Χάντσον, Τέιλορ Σουΐφτ, Τζέιμς Κόρντεν, Ρέμπελ Γουίλσον και Ίντρις Ελμπα.

Το πρώτο τρέιλερ αποκάλυψε μια περίεργη επιλογή αποτύπωσης των διάσημων Jellicle Cats

στα πρόσωπα των ηθοποιών, που αντί για μακιγιάζ έχουν αποκτήσει τη μορφή γάτας με ψηφιακά εφέ και θυμίζουν... υβρίδια γάτας-ανθρώπου

Οι αντιδράσεις στο Twitter είναι στην πλειοψηφία τους αρνητικές, αφού το κοινό δεν φαίνεται καθόλου ευχαριστημένο από την ακραία CGI μεταμόρφωση των αγαπημένων τους ηθοποιών. Πολλοί χαρακτηρίζουν τις μορφές «εφιαλτικές» και «ανατριχιαστικές» και αναφέρουν ότι θα προτιμούσαν να εμφανίζονται όπως στο θεατρικό, με στολές και μακιγιάζ.

Η κριτική των περισσότερων χρηστών εστιάζει επίσης στο λάθος μέγεθος των γατών (υποτίθεται ότι θα είχαν μέγεθος γάτας, αλλά για κάποιο λόγο οι ανθρωπόμορφες φιγούρες είναι αισθητά μικρότερες), καθώς και στο γεγονός ότι κάποιες «γάτες» έχουν στήθη ή φαίνονται να φορούν... παλτό από γούνα γάτας.

Keywords
Τυχαία Θέματα