Carl Cox και Apparat σταμάτησαν DJ Set για καυγά στο κοινό και ασέβεια

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου ήταν η πρώτη μέρα του διήμερου πρωτοπόρου φεστιβάλ Techniques, στο οποίο θα φιλοξενούνταν κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας techno και house μαζί. Ένα από τα ονόματα του Σαββάτου ήταν ο Carl Cox, ή αλλιώς "Βασιλιάς της Ίμπιζα".

Ενώ είχε ξεκινήσει το DJ set του, ο θρύλος της ηλεκτρονικής μουσικής διέκοψε το σόου για να διαλύσει έναν τσακωμό ανάμεσα σε άτομα που βρίσκονταν στο κοινό.

Αρχικά ζήτησε από τους εμπλεκόμενους

να σταματήσουν, όμως εκείνοι τον αγνόησαν. Στη συνέχεια τους παρακάλεσε να μεταφέρουν έξω τον καυγά γιατί δεν ταιριάζει αυτή η εικόνα σε μια “γιορτή”.

Αφού πέρασαν σχεδόν δύο λεπτά και ο καυγάς συνεχιζόταν, ζήτησε από τους ανθρώπους της ασφάλειας να βγάλουν τους εμπλεκόμενους έξω από τον χώρο του φεστιβάλ.

Το ίδιο βράδυ, στις 21 Σεπτεμβρίου, στο φεστιβάλ Reworks της Θεσσαλονίκης, ο Apparat σταμάτησε το live set του μισή ώρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο, γιατί το κοινό έκανε πολύ θόρυβο, ενώ τους είχε ζητήσει να ησυχάσουν.

“Ποτέ δεν έχω τελειώσει πρόγραμμά μου πριν από το καθορισμένο, ωστόσο απόψε στη Θεσσαλονίκη βγήκαμε από τη σκηνή έπειτα από 45 λεπτά. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ζητώ συγγνώμη σε όσους ήρθαν για να ακούσουν μουσική και οι υπόλοιποι τους ενοχλούσαν. Το μόνο που άκουγα ήταν ομιλίες ανθρώπων”, έγραψε ο Apparat σε δημοσίευσή του στο facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα