Bo για Survivor: Δεν πολυκατάλαβα τι θα κάναμε ακριβώς στο νησί

Για τον τρόπο που αποφάσισε να πάρει μέρος στο Survivor, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλοκαίρι Μαζί στις 10», ο τραγουδιστής Bo. Ο ράπερ, μέλος της ομάδας των Διασήμων στον πρώτο κύκλο, θυμάται πως αρχικά δεν ήταν θετικός στην πρόταση. «Όταν μου το είπε η μάνατζέρ μου, της είπα 'τι λες; Που να πάμε εκεί πέρα;'. Μετά το ξανασκέφτηκα» λέει σήμερα στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Ομολογώ ότι δεν πολυκατάλαβα

τι ακριβώς θα κάνουμε, που ακριβώς πάμε» παραδέχεται σήμερα ένα χρόνο και κάτι μετά, ο τραγουδιστής και προσθέτει: «Πηγαίνοντας εκεί, με το που είδα τι γίνεται, το πρώτο πράγμα που είπα είναι 'μεγάλε τι έκανες;'. Κοίταγα δεξιά αριστερά να δω καμιά έξοδο».

Ωστόσο, ο Bo σήμερα πιστεύει πως έχει διαχειριστεί ψύχραιμα την φρενίτιδα του Survivor και την δημοσιότητα που την ακολούθησε. «Λειτουργώ αυθόρμητα και λίγο με το ένστικτο. [...] Νομίζω ότι ο κόσμος θέλει ουσιαστικά, λίγα και πράγματα που έχουν νόημα» σχολιάζει.

Τέλος, στην ερώτηση πως βλέπεις τον Bo σε δέκα χρόνια απαντά: «Εύχομαι να δω τον Bo με οικογένεια, με μια γυναίκα και 2-3 παιδιά και με καλά τραγούδια τα οποία θα ακούγονται»

Keywords
Τυχαία Θέματα