Black Friday: Ασφάλισε το αυτοκίνητό σου σε προνομιακές τιμές κι άσε τους άλλους να περιμένουν στις… ουρές

Η Black Friday έρχεται και φέτος στην Ελλάδα, προκαλώντας βαρομετρικό χαμηλό στις τιμές και παροξυσμό στις μακρόσυρτες ουρές των καταστημάτων με είδη ένδυσης, υποδημάτων, καλλυντικών και ηλεκτρικών συσκευών. Αλλά όχι μόνο!

Πέρα από τις γνωστές και καθιερωμένες ομάδες προϊόντων που μπαίνουν και φέτος στα ράφια σε προνομιακές τιμές, η Black Friday

βυθίζει στο… σκοτάδι της και το κόστος της ασφάλισης του αυτοκινήτου σου. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή κίνηση, για μία καινοτόμο υπηρεσία και κυρίως για μία σύντομη διαδικασία που παρέχεται από την Hellas Direct. Πριν, λοιπόν, μπεις στο αυτοκίνητό σου και πάρεις τους δρόμους για να στηθείς στις ουρές και να προλάβεις τις εκπτώσεις, φρόντισε πρώτα να το ασφαλίσεις. Γρήγορα, ξεκούραστα, οικονομικά.

Για να μην υποδεχτείς τη μαύρη Παρασκευή σε… μαύρα μεσάνυχτα, μάθε για τις μεγάλες προσφορές της Hellas Direct και ασφάλισε το αυτοκίνητό σου από την άνεση του σπιτιού σου. Πάτησε απλά ένα κουμπί, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία και τη φυσική παρουσία και επωφελήσου από τις προνομιακές τιμές και την ειδική Black Friday έκπτωση 30%. Από το σπίτι σου, τον υπολογιστή σου, με τρία απλά βήματα:

Μπες στην Black Friday @ Hellas Direct Βάλε την πινακίδα σου και το σύστημα θα αναγνωρίσει το αυτοκίνητό σου. Επίλεξε τη διάρκεια του συμβολαίου που επιθυμείς με ακρίβεια ημέρας και διάλεξε πρόγραμμα Ασφάλισε το αυτοκίνητό σου με τον κωδικό BF2019 με το πάτημα ενός κουμπιού και με έκπτωση 30% Καλύτερη ασφάλεια, καλύτερη τιμή, καλύτερη εξυπηρέτηση!

Στην Hellas Direct όλα γίνονται άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις. Βλέπεις την προσφορά σου online, σε 1 λεπτό. Διαλέγεις εσύ τη διάρκεια που θέλεις, με ακρίβεια ημέρας. Και όποιο πρόγραμμα κι αν διαλέξεις, έχεις τις σωστές καλύψεις: Πάντα έχεις Οδική Βοήθεια, Θραύση Κρυστάλλων και Νομική Προστασία – γιατί οι αριθμοί λένε ότι τις χρειάζεσαι. Και έχεις μία ομάδα που είναι 24/7 δίπλα σου. Ό,τι σου συμβεί, όπου κι αν βρίσκεσαι, καλείς την ομάδα της Hellas Direct, μιλάς με ανθρώπους που ξέρουν τα πάντα για μία ζημιά, κάνεις τη δήλωση σε 10 λεπτά τηλεφωνικά, και αποζημιώνεσαι μέσα σε 48 ώρες! Δεν υπάρχει άλλη ασφαλιστική εταιρία που να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο, ακόμη.

Κι επειδή η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που μπορείς να αξιοποιήσεις στη Black Friday, η Hellas Direct σε απαλλάσσει και από την πίεση του χρόνου, δίνοντας σου τη δυνατότητα να το κάνεις σε διάστημα οκτώ ημερών! Από τις 25/11 ως και τη Cyber Monday, δηλαδή τις 2/12, μπορείς να μπεις στην ιστοσελίδα, να βρεις το αυτοκίνητό σου πληκτρολογώντας απλά τον αριθμό κυκλοφορίας σου, να πάρεις προσφορά με την… ημέρα και να επωφεληθείς από εκπτώσεις που αγγίζουν το 1/3 της συνολικής τιμής! Χωρίς άγχος, τρέξιμο και πολύωρη αναμονή. Όσα δηλαδή θα ήθελες να αποφύγεις πριν μπεις στο αυτοκίνητό σου και πάρεις τους δρόμους για τις υπόλοιπες αγορές.

Keywords
Τυχαία Θέματα