BLACK FRIDAY 2019 στα LEROY MERLIN με τις καλύτερες προσφορές σε είδη σπιτιού

Για ακόμη μία χρονιά η LEROY MERLIN, η εταιρεία που πρώτη έφερε τις BLACK FRIDAY προσφορές σε είδη σπιτιού στην Ελλάδα το 2017, έχει ετοιμάσει αμέτρητες εκπλήξεις.

Μόνο που φέτος μπορείς να “ξεκλειδώσεις”

BLACK FRIDAY προσφορές 24 ώρες νωρίτερα από τους άλλους. Πώς; Διάβασε παρακάτω για να μάθεις!

Όλα παίρνουν χρώμα… BLACK FRIDAY!

Λύσεις θέρμανσης, χαλιά, αλυσοπρίονα, έπιπλα κήπου, εργαλεία, φωτιστικά… αλλά και δεκάδες ακόμα προϊόντα για το σπίτι, στη φετινή BLACK FRIDAY, θα τα βρεις σε απίστευτες τιμές! Αφού συνολικά, πάνω από 200 προϊόντα μπαίνουν στη «μαύρη» λίστα της LEROY MERLIN και σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις. Προσοχή! Έχεις μόνο 2 μέρες! Κάνε λοιπόν τη λίστα σου από τώρα, ώστε να είσαι έτοιμος, Παρασκευή 29 και Σάββατο 30 Νοεμβρίου. Ποια καταστήματα θα συμμετέχουν στη BLACK FRIDAY 2019 ; Βρες όλες τις προσφορές LEROY MERLIN για τη BLACK FRIDAY 2019 σε όλα τα καταστήματά μας!

Τι σημαίνει αυτό; Όπου έχει LEROY MERLIN έχει και BLACK FRIDAY! Αναζήτησε το πλησιέστερο κατάστημα και τσέκαρε το ωράριο, ενώ στο νέο e-shop της LEROY MERLIN, μπορείς να τσεκάρεις online τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν! Ξεκλείδωσε τις προσφορές 24 ώρες νωρίτερα! Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος! Θες να έχεις πρόσβαση πρώτος στις καλύτερες BLACK FRIDAY προσφορές για είδη σπιτιού; Γίνε ΔΩΡΕΑΝ μέλος στο LEROY MERLIN club και «ξεκλείδωσε» τις προσφορές, 24 ώρες νωρίτερα από όλους τους άλλους! Τα βήματα είναι απλά! Μπες στο www.leroymerlin.gr/club, κάνε εγγραφή με τα στοιχεία σου και ζήσε το BLACK FRIDAY… από την Πέμπτη!

Keywords
Τυχαία Θέματα