Ξεκούραση για τους παίκτες του ΟΦΗ

Η επιστρΟΦΗ στις νίκες, αλλά και το δυναμικό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, στη νίκη επί της ΑΕ Καραισκάκης με 3-0 στο Γεντί Κουλέ, έφερε ξανά το χαμόγελο και την ικανοποίηση.

Η εβδομάδα αυτή θα ολοκληρωθεί χωρίς αγωνιστική υποχρέωση για τον ΟΦΗ, καθώς θα πάρει δίχως αγώνα το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό.

Παράλληλα στην αναμέτρηση αυτή θα εκτίσουν την ποινή τους παίκτες που είχαν συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους σε αυτό το παιχνίδι από την τεχνική ηγεσία.

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν

ο Βουό, που ήρθε στον ΟΦΗ με τρεις κίτρινες κάρτες από τη Λαμία και με τη μία που πήρε στο παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης συμπλήρωσε τέσσερις.

Ακόμη, ο Μάνος, ο Ποτουρίδης, ο Κομεσίδης και ο Παπαστεριανός που είχε δηλωθεί νωρίτερα.

Έτσι, οι παίκτες αυτοί «ξεχρεώνουν» από κάρτες και θα είναι κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας στο επόμενο επίσημο παιχνίδι του ΟΦΗ με τη Βέροια.

Στο παιχνίδι αυτό επιστρέφει και ο Ανέστης Νάστος, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στην αναμέτρηση με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Ακόμη, υπάρχει η πεποίθηση ότι θα έχει εκδοθεί το δελτίο του Πορτογάλου μέσου Ζόσε Κοέλιο, καθώς ο ΟΦΗ έχει ήδη ζητήσει την μπλε κάρτα του παίκτη, από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ινδονησίας.

Ενώ, η εκτίμηση των ανθρώπων του ΟΦΗ, είναι ότι διαθέσιμος θα είναι και ο Ντίνας, τον οποίο προστάτεψε η τεχνική ηγεσία στο παιχνίδι με την ΑΕ Καραισκάκης.

Για τους τραυματίες Λεάλ, Κοιλιάρα είναι νωρίς να πούμε ακόμη οτιδήποτε.

Στην προπόνηση της Παρασκευής που έγινε το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, αποθεραπεία έκαναν οι παίκτες που αγωνίστηκαν με την ΑΕ Καραισκάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα