Ξεκίνησε το Street Festival του συλλόγου “Ορίζοντας” – Γνώρισαν τη κουλτούρα του ράγκμπι οι Χανιώτες | Photos+Video

Άνοιξε τις πύλες του το Street Festival του συλλόγου “Ορίζοντας” το απόγευμα της Τρίτης.

Μπορεί ο καιρός να μην επέτρεψε στους παρευρισκόμενους να παίξουν ράγκμπι παρέα με τους Cretan Gunners, όμως η δράση πραγματοποιήθηκε με άλλο τρόπο στον Πολυχώρο Δράσεων Συλλόγου «Ορίζοντα» (Τσουδερών 38Α).

Συγκεκριμένα, οι παίκτες μίλησαν για την κουλτούρα του αθλήματος. Όπως είπε ο Δημήτρης Καταφράκης, αθλητής ράγμπι, «είναι θέμα κουλτούρας,

ιδιοσυγκρασίας και το τι παραδίδεται προς τους επόμενους. Σαν Cretan Gunners έχουμε πει ότι παίζουμε ράγκμπι αλλά προπονούμε τους θαυμαστές του αθλήματος για το μέλλον. Ευελπιστούμε η νέα ομάδα να είναι ανταγωνίσιμη και να συμμετέχει σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Προς το παρόν εστιάζουμε στο να χτίσουμε μία κουλτούρα»



Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και quiz γνώσης με τη μορφή Γρίφων για μικρούς και μεγάλους στο πλαίσιο της δράσης «Ανακαλύπτω την Παλιά Πόλη των Χανίων».

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Τετάρτης, στις 8, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας «Ταξίδι στο Φως» ενώ θα λειτουργήσει και Bazaar Βιβλίου μικρών Εκδοτικών Οίκων από τη Συλλογικότητα για το Εναλλακτικό κι Αλληλέγγυο Εμπόριο – Terra Verde.

Σημειώνεται πως η είσοδος στην Έκθεση Φωτογραφίας είναι ελεύθερη και η συμμετοχή σε όλα τα events δωρεάν.

Η εθελόντρια του συλλόγου, Χρυσούλα Καζάκου κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν τη δράση του «Ορίζοντα».



Δείτε το πρόγραμμα των δράσεων ΕΔΩ 

zarpanews.gr

The post Ξεκίνησε το Street Festival του συλλόγου “Ορίζοντας” – Γνώρισαν τη κουλτούρα του ράγκμπι οι Χανιώτες | Photos+Video| Photos+Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα