Ξεκίνησαν στα Χανιά τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Εφήβων – Νεανίδων στο σκάκι

Μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση του σκακιστικού χώρου διεξάγεται στην πόλη μας με διοργανωτή τη Σκακιστική Ακαδημία Χανίων – ΣΑΜΑΡΙΑ τον Δήμο Χανίων και την Αντιπεριφέρεια Χανίων. Οι κορυφαίοι νεαροί σκακιστές της χώρας μας βρίσκονται στα Χανιά για να αγωνιστούν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Εφήβων – Νεανίδων. Μία σημαντική διοργάνωση με πολλαπλά κίνητρα στους συμμετέχοντες που διεκδικούν εκτός από τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος, τις προκρίσεις στα Παγκόσμια και Νεανικά Πρωταθλήματα αλλά και τα μόρια πριμοδότησης

για τα Α.Ε.Ι.

Οι αγώνες διεξάγονται σε έναν από τους ομορφότερους χώρους της πόλης μας, στο Μεγάλο Αρσενάλι προσφέροντας άψογες συνθήκες σε όλους τους παίκτες, αφήνοντας ταυτόχρονα άριστες εντυπώσεις σε αθλητές και συνοδούς.

Ο Πρόεδρος της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων – ΣΑΜΑΡΙΑ κ. Σπυριδάκης Γιάννης καλωσόρισε τους αθλητές τονίζοντας την προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος της ΣΑΧ φέρνοντας μεγάλες διοργανώσεις στην πόλη μας, επισημαίνοντας παράλληλα την ανάγκη τήρησης των μέτρων ασφαλείας όλων των αθλητών που θα μας βοηθήσουν το συντομότερο δυνατό για την επιστροφή στην κανονικότητα. Ανέφερε επίσης τις συνεχής δράσεις του συλλόγου που καλύπτουν σχεδόν όλο το καλοκαίρι με αποκορύφωμα το Διεθνές τουρνουά της Παλαιόχωρας.

Την τελετή έναρξης τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Σημαντηράκης Παναγιώτης ο οποίος βλέποντας την τόσο μεγάλη συμμετοχή από τους νεαρούς αθλητές της χώρας μας, τόνισε από την πλευρά του την σπουδαιότητα της δημιουργικής σκέψης που καλλιεργείται μέσω του σκακιού, βοηθώντας τους στην μελλοντική τους εξέλιξη για έναν καλύτερο κόσμο. Ευχήθηκε σε όλους καλή διαμονή στην όμορφη πόλη μας επισημαίνοντας ότι ο Δήμος θα είναι πάντα αρωγός τέτοιων προσπαθειών. Ταυτόχρονα υποσχέθηκε να ανταποκριθεί σύντομα στο πάγιο αίτημα στέγασης του συλλόγου.

Σύντομο χαιρετισμό εκφώνησε και ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και επικοινωνιών κ. Κώστας Γύπαρης που μαζί με την προϊσταμένη αθλητισμού και παιδείας της κ Κατερίνα Ζομπανάκη εκπροσώπησαν την Αντιπεριφέρεια Χανίων.

Οι αγώνες διεξάγονται καθημερινά στις 4μ.μ. και υπάρχει ζωντανή κάλυψη μέσω του διαδικτύου.

zarpanews.gr

The post Ξεκίνησαν στα Χανιά τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Εφήβων – Νεανίδων στο σκάκι appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα