Ξανά “λευκή” ισοπαλία για τους Νέους του Κισσαμικού

Με την τρίτη “λευκή” ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια οι Νέοι του Κισσαμικού υποχώρησαν στη 2η θέση της βαθμολογίας του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΠΣΧ.

Η ομάδα του Γιώργου Σημαντηράκη δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που είχε μένοντας στο 0-0 στην έδρα του Παγχανιακού/ΔΑΑΟΧ.

Η σύνθεση των Νέων: Αντ. του Νικ. Τριανταφυλλάκης, Κρέτσι, Νικολοζάκης, Παπαδάκης, Ραϊσάκης, Καστανοπουλάκης, Σχοινοπλοκάκης, Κουτουλάκης, Αντ. του Μιχ. Τριανταφυλλάκης,

Πλευράκης, Καρτσωνάκης.

Άτυχοι οι Παίδες, ήττα από την Ιωνία 2000

Σε ένα παιχνίδι που είχαν την υπεροχή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια οι Παίδες του Νέου Κισσαμικού ηττήθηκαν με 3-2 από την Ιωνία, για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος Παίδων “Μουντάκης Κωνσταντίνος”.

Τα δύο γκολ για τους Παίδες σημείωσε ο Καστανοπουλάκης.

Η σύνθεση των Παίδων: Κατερουδάκης, Γ. Κουνελάκης, Μαρινάκης, Χατζάκης, Ηλιάκης, Καρατσαουσίδης, Στ. Κουνελάκης, Πολυχρονάκης, Πολίτης, Γοναλάκης, Καστανοπουλάκης.

Έπαιξαν και οι Χριστοφοράκης, Σπανουδάκης, Γεωργουδάκης.

Ισοπαλία για τους Προπαίδες

Έπειτα από ένα πολύ καλό παιχνίδι οι Προπαίδες του Νέου Κισσαμικού αναδείχθηκαν ισόπαλοι (2-2) με τους Λέοντες, στο γήπεδο του Ταυρωνίτη.

Η αναμέτρηση ήταν στο πλαίσιο του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος και για την ομάδα του Μιχάλη Μαριανάκη τα δύο γκολ σημείωσε ο Πατεράκης.

Η σύνθεση των Προπαίδων: Χαρτζουλάκης, Σταθάκης, Ανουσάκης, Χριστοφοράκης, Μπρεδάκης, Νικολόπουλος, Πατεράκης, Χοχλάκης, Αθανασάκης.

Έπαιξαν: Ντούκας, Γεωργιλάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα