Βρετανία: Συνελήφθη καρκινοπαθής που μοίραζε φαγητό σε αστέγους επειδή δεν φορούσε μάσκα | Video

| Video

Ένας άνδρας συνελήφθη στη Μεγάλη Βρετανία την περασμένη Τρίτη για παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού, όταν αποφάσισε να μοιράσει δωρεάν φαγητό σε αστέγους.

Στη Μεγάλη Βρετανία οι περιορισμοί κατά του κορονοϊού δεν επιτρέπουν συγκεντρώσεις σε εξωτερικούς χώρους, καθώς απαγορεύονται οι συναθροίσεις άνω των δύο ατόμων.

Παράλληλα, οι αρχές υποστηρίζουν ότι κανείς από τους παρευρίσκοντες δεν φορούσε μάσκα, γεγονός που αποτελεί

παραβίαση των κανονισμών.

Ωστόσο, ο άνδρας υποστηρίζει ότι δεν παραβίασε κάποιον κανονισμό, καθώς η δράση του ήταν φιλανθρωπική.

«Ξαφνικά εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί. Φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα και κρατούσαν τέιζερ στα χέρια. Ζήτησαν τα στοιχεία μου, σαν να ήμουν κάποιος εγκληματίας και αρνήθηκα. Τότε, μου πέρασαν τις χειροπέδες και με συνέλαβαν», είπε ο άνδρας.

Ο 56χρονος Nick Smith είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και διαγνώστηκε με καρκίνο πριν από τρία χρόνια.

«Αποφάσισα να μην προχωρήσω σε χημειοθεραπείες, αλλά να ακολουθήσω μια πιο φυσική οδό. Με έχει βοηθήσει πολύ η σούπα που καταναλώνω, που αποτελείται από ζωμό μυελού των οστών. Έτσι, αποφάσισα να την μοιραστώ και με άλλους. Την ονομάζω σούπα της αγάπης.»

Φίλοι του Nick μαγνητοσκόπησαν την σύλληψή του και στην συνέχεια ανάρτησαν το βίντεο στο διαδίκτυο, το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 100,000 προβολές.

Η συμπεριφορά των αστυνομικών έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις ανάμεσα στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε το βίντεο με την σύλληψη του άνδρα:

Πηγή: ieidiseis.gr

The post Βρετανία: Συνελήφθη καρκινοπαθής που μοίραζε φαγητό σε αστέγους επειδή δεν φορούσε μάσκα | Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα