Βουλευτής ΝΔ: «Τα παιδιά μου ζήτησαν να βάλω μέσον να εμβολιαστούν νωρίτερα και πριν καν τα 150€. Αυτή είναι η διαφορά μας»

Στην παραδοχή πως τα παιδιά του τού ζήτησαν να βάλει μέσο για να εμβολιαστούν πριν έρθει η σειρά τους, προχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας.

Ο Χρήστος Κέλλας, βουλευτής της ΝΔ, από το βήμα της Βουλής έκανε γνωστό πως τα παιδιά του τού ζήτησαν να βάλει μέσο για να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού, νωρίτερα από τη σειρά τους.

Ειδικότερα, απευθυνόμενος στη βουλευτίνα του ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη, επίσης από τη Λάρισα, μίλησε για το Freedom

Pass και τα 150 ευρώ.

Όπως είπε, δεν πιστεύει πως τα παιδιά της βουλευτού αισθάνονται σαν να εξαγοράζονται με 150 ευρώ, παρόλο που αυτό της λένε, καθώς εκείνος τα γνωρίζει.

«Δεν το πιστεύω πως το κάνουν τα παιδιά σας και σας το είπαν, γιατί τα ξέρω και είναι εξαιρετικά παιδιά» σημείωσε και στη συνέχεια μίλησε για τα δικά του παιδιά.
Μια επένδυση στην Amazon ύψους 200 € θα μπορούσε να σας αποφέρει έναν επιπλέον μισθό.

«Αλλά θα σας πω πως τα δικά μου παιδιά μου είπαν, απευθυνόμενα σε μένα, να βάλω μέσο για να εμβολιαστούν νωρίτερα και χωρίς να υπάρχει το 150άρι» αποκάλυψε.
«Αυτή είναι η διαφορά μας, κυρία Λιακούλη, για να καταλάβετε γιατί εμείς είμαστε εκεί που είμαστε» αναφώνησε.

Μάλιστα, εκτίμησε πως «δεν ξηλώνεται το πουλόβερ» σχετικά με τα ποσοστά της ΝΔ, αλλά αντιθέτως πως ανεβαίνουν και «γίνεται ζιβάγκο».

Πηγή: sputniknews.gr

The post Βουλευτής ΝΔ: «Τα παιδιά μου ζήτησαν να βάλω μέσον να εμβολιαστούν νωρίτερα και πριν καν τα 150€. Αυτή είναι η διαφορά μας» appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα