«Βολές» Κιλιτσντάρογλου κατά Ερντογάν από την… κουζίνα του: Το κρεμμύδι κοστίζει 30 λίρες. Δεν ντρέπονται;

Νέα επίθεση προς τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου με αφορμή την ακρίβεια που έχει χτυπήσει «κόκκινο» τα τελευταία χρόνια. Ο Κιλιτσντάρογλου κατήγγειλε από την… κουζίνα του την ακρίβεια στα κρεμμύδια.

«Να είστε σίγουροι πως δεν σέβονται τους συμπολίτες τους. Διότι δεν τους έμεινε, τίποτα, κανένα αφήγημα. Στην πραγματικότητα αυτή είναι η ατζέντα μας. Επαναλαμβάνω, αυτό είναι το θέμα του πολίτη. Εκείνοι ξέρουν πως όταν θα έρθω στην εξουσία, θα έρθει η δημοκρατία, θα ξεκινήσει η ροή των χρημάτων, θα έρθουν οι επενδύσεις, θα πέσει η ισοτιμία του συναλλάγματος,

θα αυξηθεί η αγοραστική δύναμη και θα έρθει η ευημερία», είπε, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης και πρόσθεσε:

«Τόσο απλό κι όλα αυτά σίγουρα θα γίνουν. Αν όμως εκείνος (σ.σ. Ερντογάν) παραμείνει στην εξουσία, αυτό το κρεμμύδι που έχω στο χέρι μου θα πάει στις 100 λίρες! Σήμερα κοστίζει 30 λίρες. Ένα απλό κρεμμύδι είναι, ένα κρεμμύδι. Δεν ντρέπονται; Τον λαό τον υποχρέωσαν σε ένα ξερό κρεμμύδι».



ieidiseis.gr

The post «Βολές» Κιλιτσντάρογλου κατά Ερντογάν από την… κουζίνα του: Το κρεμμύδι κοστίζει 30 λίρες. Δεν ντρέπονται; appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα