Βίντεο που κόβει την ανάσα: Μοτοσικλετιστής παρέσυρε τρία κορίτσια τρέχοντας με διπλάσια από το όριο ταχύτητα

Ένας οδηγός μηχανής στην Αγγλία παρέσυρε τρία κορίτσια έχοντας αναπτύξει διπλάσια ταχύτητα από το επιτρεπτό όριο.

Ένα σοκαριστικό τροχαίο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στο Σαουθάμπτον της Αγγλίας, όταν ένας μοτοσικλετιστής παρέσυρε τρεις μαθήτριες. Ο οδηγός είχε αναπτύξει την διπλάσια ταχύτητα από το επιτρεπτό όριο και παρέσυρε τα τρία κορίτσια, την ώρα που προσπαθούσαν να περάσουν τον δρόμο.

Το ατύχημα συνέβη την 1η Αυγούστου και από θαύμα δεν υπήρξε νεκρός. Ο 27χρονος οδηγός κρίθηκε ένοχος καθώς έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα. Στο βίντεο φαίνεται να

φρενάρει και να προσπαθεί να αποφύγει τα παιδάκια, αλλά λόγω υπερβολικής ταχύτητας δεν είναι εφικτό.

Μάλιστα, μετά το τροχαίο ο μοτοσικλετιστής εγκατέλειψε τα θύματα και τράπηκε σε φυγή, μπροστά σε σοκαρισμένους μάρτυρες που έσπευσαν να βοηθήσουν τα κοριτσάκια.

Το μικρότερο κορίτσι, ηλικίας 10 ετών χρειάστηκε να χειρουργηθεί στο πόδι, ενώ οι άλλες δύο 12χρονες τραυματίστηκαν ελαφριά. Η αστυνομία μία εβδομάδα αργότερα συνέλαβε τον οδηγό και του επιβλήθηκαν πολλαπλές και βαριές κατηγορίες. Καταδικάστηκε σε εννέα μήνες φυλάκιση και απαγόρευση οδήγησης για δύο χρόνια.

gazzetta.gr

The post Βίντεο που κόβει την ανάσα: Μοτοσικλετιστής παρέσυρε τρία κορίτσια τρέχοντας με διπλάσια από το όριο ταχύτητα appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βίντεο, Μοτοσικλετιστής,vinteo, motosikletistis