Βιάστηκε – Δεν περίμενε τη Δευτέρα να λήξουν τα μέτρα και θα πληρώσει – Οι παραβάσεις σε όλη την Κρήτη

Λουκέτο για 15 ημέρες και πρόστιμο 5.000 ευρώ επέβαλε η Ελληνική Αστυνομία σε ιδιοκτήτη καφετέριας στο Ρέθυμνο, καθώς παραβίασε το ωράριο λειτουργίας.

Το παράδοξο είναι ότι από αύριο Δευτέρα αίρονται τα μέτρα στην εστίαση αλλά ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης φαίνεται ότι βιάστηκε λίγο παραπάνω.

Η ΕΛΑΣ στην Κρήτη, το Σάββατο 29 Ιανουαρίου πραγματοποίησαν συνολικά 2.186 ελέγχους και διαπίστωσαν παραβάσεις που αφορούν τόσο στην τήρηση των μέτρων για την καταπολέμηση του κορονοϊού όσο και στον αντικαπνιστικό νόμο.

Πιο αναλυτικά:

Στα Χανιά καταγράφηκαν τέσσερις παραβάσεις για μη χρήση της μάσκας, δυο σε πεζούς και δυο σε υπαλλήλους καφετέριας.

Στο Ηράκλειο, πρόστιμο γιατί δε φορούσαν μάσκα θα πληρώσουν τρεις πεζοί, δυο υπάλληλοι καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και οι ιδιοκτήτες τους που το επέτρεψαν, ένας υπάλληλος καταστήματος οπτικών ενώ πρόστιμο γιατί κάπνιζαν θα πληρώσουν τέσσερις πελάτες δυο πρακτορείων ΟΠΑΠ. Επίσης, πρόστιμο 300 ευρώ επιβλήθηκε και στους ιδιοκτήτες των πρακτορείων ΟΠΑΠ που άφησαν τους πελάτες να καπνίζουν.

Στο Λασίθι, καταγράφηκε μια παράβαση σε πεζό για μη χρήση της μάσκας.

zarpanews.gr

The post Βιάστηκε – Δεν περίμενε τη Δευτέρα να λήξουν τα μέτρα και θα πληρώσει – Οι παραβάσεις σε όλη την Κρήτη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα