Βερναρδάκης: Πώς η «συγγνώμη» πρόλαβε τη… διαγραφή!

Μπορεί μια δημόσια και καθαρή συγγνώμη να προλάβει τα χειρότερα;

Στην υπόθεση του Χριστόφορου Βερναρδάκη, πρώην υπουργού επικρατείας και βουλευτή Α΄ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η απάντηση είναι ναι!

Το βίντεο που ο πρώην υπουργός χαρακτήριζε την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως «Πισπιρίγκου της Παιδείας », υπέπεσε στην αντίληψη της Κουμουνδούρου το βράδυ της Δευτέρας, ημέρας που το ανέβασε στο Tik Tok.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης, ακολούθησε τηλεφώνημα στον Χριστόφορο Βερναρδάκη, όπου και του ζητήθηκε να αποσύρει το βίντεο από την ιστοσελίδα του, πράγμα που έκανε.

Το μεσημέρι της Τρίτης, οπότε η Νέα Δημοκρατία και τα μέσα ενημέρωσης «σήκωσαν το θέμα» η Γραμματέας της ΚΟ Όλγα Γεροβασίλη (περαστικά από τον κορονοϊό της εύχεται η στήλη) και του ζήτησε να κάνει δήλωση με μια «καθαρή συγγνώμη» για τους χαρακτηρισμούς του κατά της υπουργού Παιδείας, πράγμα που αμέσως έκανε και έτσι δεν χρειάστηκαν πειθαρχικά μέτρα κατά του πρώην υπουργού. Πειθαρχικά μέτρα που θα έφταναν μέχρι τη διαγραφή.

Η Όλγα Γεροβασίλη, πάντως, δεν τηλεφώνησε αυτοβούλως στον Χρ. Βερναρδάκη. Ενήργησε με εντολή του Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως πληροφορούμαστε, φέρεται αποφασισμένος να αντιμετωπίσει τις κακοφωνίες, τα αυτογκόλ και τις – απαράδεκτες κάποιες φορές- δηλώσεις βουλευτών και στελεχών του, ακόμα και αν χρειαστούν πειθαρχικά μέτρα. Μέχρι τώρα, βλέπετε, ο μόνος που πλήρωσε ήταν ο …Κουρουμπλής!

ieidiseis.gr

The post Βερναρδάκης: Πώς η «συγγνώμη» πρόλαβε τη… διαγραφή! appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα