Τζένη Μπαλατσινού: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο με το μωρό – Στο πλευρό της ο Βασίλης Κικίλιας | Photos

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας | Photosβιώνουν μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους, καθώς εδώ και λίγες ημέρες κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους. Ανήμερα των Χριστουγέννων η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι κι έγινε έτσι μαμά για τέταρτη φορά.

Σήμερα η Τζένη Μπαλατσινού πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο των βορείων προαστίων και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και απαθανάτισε το ζευγάρι κατά την έξοδό του.

Η Τζένη Μπαλατσινού και

ο Βασίλης Κικίλιας πόζαραν πιο ευτυχισμένοι από πότε κρατώντας στα χέρια τους το αγγελούδι τους. Η Τζένη ήταν συγκινημένη, ενώ δεν σταμάτησε να κοιτάζει το γιο της για να δει αν είναι σκεπασμένος! Ο Βασίλης Κικίλιας είπε μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το μαιευτήριο: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον γιατρό μας και κυρίως όλο αυτό τον πολύ γλυκό κόσμο με τις πολύ γλυκές ευχές που μας έχει συγκινήσει. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Πηγή: protothema.gr

The post Τζένη Μπαλατσινού: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο με το μωρό – Στο πλευρό της ο Βασίλης Κικίλιας | Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα