Τσίπρας: Θα έρθουμε στη διακυβέρνηση για να δημιουργήσουμε, όχι για να εκδικηθούμε

Αναφορά στην υπόθεση του Παύλου Πολάκη έκανε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα του συνεδρίου Ygeiamou όπου λαμβάνει μέρος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι ο βουλευτής Χανίων παραπέμπεται στην επιτροπή δεοντολογίας με απόφαση του ιδίου και πως το εκτελεστικό γραφείο δεν θα χρειαστεί να αποφασίσει κάτι τέτοιο, καθώς αρκεί η απόφαση του προέδρου για κάτι τέτοιο.

“Παραπέμπεται για το ότι ανάρτησε κάποιες

προγραμματικές θέσεις από τις συλλογικά επεξεργασμένες θέσεις για το πώς θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα με τη λειτουργία των θεσμών. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έρθει στη διακυβέρνηση του τόπου ούτε για να γκρεμίσει ούτε για να εκδικηθεί. Θα έρθει για να κτίσει”, είπε ο κ. Τσίπρας.

“Εγώ κρίνω το μέτρο και το βαθμό της αξιολόγησης των πράξεων που εκθέτουν το κόμμα μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι ένα ανοιχτό, δημοκρατικό κόμμα. Δεν παραπέμπει για διαφορετικές απόψεις π.χ. για τον εμβολιασμό. Αλλά είναι διαφορετικό να καταθέτει άλλο σχέδιο προεκλογικά. Η ζημιά είναι ότι ασχολούμαστε με το θέμα Πολάκη επί 24-48 ώρες, αντί για τις προγραμματικές μας θέσεις. Αύριο παρουσιάζουμε το πρόγραμμά μας για το μείζον ζήτημα της στέγασης”, προσέθεσε ακόμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Για το αν ανέχθηκε το προηγούμενο διάστημα την αποκλίνουσα συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη, δήλωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν στέλνει στην Επιτροπή Δεοντολογίας στελέχη του επειδή έχουν άλλη άποψη. Είναι άλλο να λες την άποψή σου κι άλλο την ώρα της προεκλογικής περιόδου να καταθέτει ένα άλλο σχέδιο κι άλλο να απαντά σε συνεντεύξεις. Να είμαι απόλυτα σαφής και δίκαιος. Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε δημοσιογράφους ως συμμορίτες. Δεν υπήρχε η ίδια αντίδραση. Ο κ. Γεωργιάδης έλεγε για την κ. Τουλουπάκη ότι θα τη γδάρει και θα την πάει φυλακή.

zarpanews.gr

The post Τσίπρας: Θα έρθουμε στη διακυβέρνηση για να δημιουργήσουμε, όχι για να εκδικηθούμε appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα