Τσίπρας: Ένα 24ωρο ταλαιπωρίας και ο Μητσοτάκης, ο βασικός υπεύθυνος του χάους, απών

«Μια κυβέρνηση και ένας πρωθυπουργός κατώτερος των περιστάσεων», αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο Αλέξης Τσίπρας, σχολιάζοντας τη διαχείριση της κακοκαιρίας στην Αττική και όχι μόνο.

«Όσο γρηγορότερα φύγουν, τόσο το καλύτερο για τον τόπο», τόνισε.
«Μια γνωστή εδώ και πολλές ημέρες κακοκαιρία βρήκε για άλλη μια φορά το επιτελικό κράτος ανοργάνωτο, απροετοίμαστο, ασυντόνιστο», αναφέρει σε δήλωσή του ο Αλέξης Τσίπρας

και συνεχίζει: «Κεντρικές αρτηρίες της Αθήνας έκλεισαν στο πρώτο χιόνι και δεν άνοιξαν ποτέ. Η Αττική Οδός μετατράπηκε σε παγίδα εγκλωβισμού χιλιάδων αυτοκινήτων, γιατί κανείς δε σκέφτηκε να απαγορεύσει τη κυκλοφορία βαρέων οχημάτων που ακινητοποιήθηκαν και έκλεισαν το δρόμο.

Διακόσιοι επιβάτες τρένου, μεταξύ των οποίων και τραυματίες από σύγκρουση, έμειναν για ώρες αβοήθητοι στο κρύο.

Χιλιάδες νοικοκυριά ξημερώθηκαν χωρίς ρεύμα και θέρμανση».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον βασικό υπεύθυνο του χάους και τονίζει την απουσία του. «Ένα εικοσιτετράωρο χάους για τη χώρα και ταλαιπωρίας για τους πολίτες της και ο κ. Μητσοτάκης, ο βασικός υπεύθυνος του χάους, απών. Λες και βρίσκεται αλλού, λες και κυβερνά άλλη χώρα.

Μόνο οι υπουργοί του παίρνουν σβάρνα τα κανάλια για να ρίξουν την ευθύνη οπουδήποτε αλλού.

Μια κυβέρνηση και ένας πρωθυπουργός κατώτερος των περιστάσεων».

Καταλήγοντας αναφέρει: «Δε μας αξίζει αυτή η συμπεριφορά. Δε μας αξίζει αυτή η γενικευμένη ανασφάλεια που γεννά η παραμονή τους στην εξουσία.

Όσο γρηγορότερα παραιτηθούν, όσο γρηγορότερα φύγουν, τόσο το καλύτερο για τον τόπο».​

The post Τσίπρας: Ένα 24ωρο ταλαιπωρίας και ο Μητσοτάκης, ο βασικός υπεύθυνος του χάους, απών appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα