Τρομακτικό ατύχημα με κασκαντέρ στα Universal Studios | Video

Ένα σοκαριστικό ατύχημα είχε ένας κασκαντέρ κατά τη διάρκεια ενός performance στα Universal Studios | Videoτου Λος Άντζελες.

Ο κασκαντέρ έπεσε από μεγάλο ύψος κάνοντας μακροβούτι από ύψος 9 μέτρων σε πισίνα ενώ παράλληλα ήταν τυλιγμένος στις φλόγες.

Από ό,τι φαίνεται όμως κάτι πήγε στραβά και το νούμερο είχε άσχημη κατάληξη, με τον άνθρωπο να οδηγείται στο νοσοκομείο, χωρίς τις αισθήσεις του.

A performer at Universal Studios

Hollywood remains hospitalized after a stunt accident on the set of the WaterWorld show. https://t.co/aKdwVoAPBB pic.twitter.com/rZlLn595HA

— ABC7 Eyewitness News (@ABC7) January 24, 2023

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κασκαντέρ υποδυόταν τον «κακό» στο WaterWorld show, που γυρίζεται από το 1995 στα Universal Studios. Στο τέλος της παράστασης, ο «κακός» τυλίγεται στις φλόγες και πηδάει από ύψος 9 μέτρων μέσα στο νερό.

Πλάνα μετά από το τρομακτικό ατύχημα, δείχνουν τον Κάιλ Κόλαρ (έτσι τον ονόμασε ένας από τους μάρτυρες, η κανονική του ταυτότητα παραμένει άγνωστη) αναίσθητο, με τους συνεργάτες του να τον μεταφέρουν εκτός πισίνας, στα χέρια τους.

Άγνωστη παραμένει η κατάσταση της υγείας του νεαρού κασκαντέρ, με τις Αρχές να εξετάζουν τον λόγο του τραυματισμού του, αν προκλήθηκε από την επαφή με το νερό, ή κάτι άλλο.

Οι θεατές παρακολουθούσαν άναυδοι το περιστατικό.

 ieidiseis.gr

The post Τρομακτικό ατύχημα με κασκαντέρ στα Universal Studios | Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρομακτικό, Universal Studios | Video,tromaktiko, Universal Studios | Video