Τους έκλεψαν τα σπίτια την ώρα που ήταν στο πανηγύρι

Ιδιαίτερα οργανωμένες παρουσιάζονται το τελευταίο διάστημα οι εγκληματικές ομάδες που έχουν ως στόχο σπίτια και αυτοκίνητα στη Φθιώτιδα.

Η συνεχόμενη παράνομη δράση τους φανερώνει ότι τα χτυπήματα γίνονται κατόπιν σχεδίου και τα θύματά τους καθημερινά πολλαπλασιάζονται. Έτσι τα πανηγύρια στα χωριά της Φθιώτιδας – και όχι μόνο – έχουν δώσει τις αφορμές για «χρυσές δουλειές».

Τελευταίο περιστατικό στο πανηγύρι που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Αετός Μενδενίτσας και συγκέντρωσε πολύ κόσμο στην πλατεία του χωριού την Τετάρτη

16 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα κάποια στιγμή άδειασε η πλατεία, όταν κυκλοφόρησε ότι διαρρήκτες είχαν ανοίξει ένα σπίτι στο χωριό. Όλοι έτρεξαν να δουν μην έχει συμβεί κάτι και στη δική τους περιουσία με τελικό απολογισμό 5 ή 6 σπίτια από τα οποία έκλεψαν χρήματα και χρυσαφικά.

Επίσης οι κλέφτες έφυγαν και με ένα πολυτελές τζιπ, ο ιδιοκτήτης του οποίου είχε πάει για διακοπές στο χωριό της γυναίκας του και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που του συνέβη.

Δυστυχώς το πανηγύρι της Μενδενίτσας δεν ήταν ο μοναδικός στόχος των κλεφτών, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας την προηγούμενη εβδομάδα χτύπησαν στο Ρεγγίνι, ενώ κρούσματα είχαμε σε Νέο Κρίκελλο και Μοσχοχώρι.

lamiareport.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα