Τουρκία: Σχεδόν 100 τραυματίες από σύγκρουση λεωφορείων στην Κωνσταντινούπολη

Περίπου 99 άτομα τραυματίστηκαν, την Παρασκευή (09/09), ύστερα από σύγκρουση τεσσάρων λεωφορείων στην Κωνσταντινούπολη, τη μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της «Daily Sabah», δύο λεωφορεία ενεπλάκησαν σε μετωπική σύγκρουση στη στάση Avcılar και άλλα δύο που ακολουθούσαν, συγκρούστηκαν με τα προπορευόμενα οχήματα.

Ασθενοφόρα, πυροσβέστες και αστυνομικοί έσπευσαν στην περιοχή αμέσως μετά τη σύγκρουση. Οι τραυματισμένοι επιβάτες διακομίσθηκαν σε

κοντινά δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία για περίθαλψη.

Η κυκλοφορία και στις δύο κατευθύνσεις διεκόπη μετά το ατύχημα, το οποίο οδήγησε σε πυκνή κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο D-100, καθώς οι επιβάτες προσπαθούσαν να περπατήσουν για να φτάσουν σε άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Επισημαίνεται ότι ειδική λωρίδα κυκλοφορίας για λεωφορεία δημιουργήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 2007. Έκτοτε, έχουν συμβεί αρκετά ατυχήματα στη διαδρομή μήκους 50 χιλιομέτρων που εκτείνεται από τη συνοικία Beylikdüzü στην ευρωπαϊκή πλευρά έως το Söğütlüçeşme στην ασιατική πλευρά, αλλά ελάχιστα ήταν θανατηφόρα.



ieidiseis.gr

The post Τουρκία: Σχεδόν 100 τραυματίες από σύγκρουση λεωφορείων στην Κωνσταντινούπολη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τουρκία, Σχεδόν 100, Κωνσταντινούπολη,tourkia, schedon 100, konstantinoupoli