Το Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων άνοιξε τις πύλες του για γνωριμία με τον κόσμο | Video + Photos

| Video + Photos

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων, τα προγράμματα και τις δράσεις του, είχαν οι Χανιώτες το πρωί της Κυριακής.

Το Ωδείο άνοιξε τις πόρτες του, διοργάνωσε ημέρα γνωριμίας και υποδέχθηκε τον κόσμο των Χανίων, που ήθελε να ενημερωθεί περεταίρω για τα προγράμματα σπουδών του.

Ανοιχτό για όλο το χρόνο και όχι μόνο τη σημερινή ημέρα, είναι το Ωδείο για όλους όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τα μαθήματα και τις δραστηριότητές του, επισημαίνει ο πρόεδρος του Βενιζέλειου Ωδείου Χανίων Γιάννης

Αντωνογιαννάκης.



Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Αραβίδης καλλιτεχνικός Διευθυντής του Βενιζέλειου Ωδείου Χανίων, υπήρξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τον κόσμο, ιδιαίτερα μετά την περίοδο της πανδημίας.

Γονείς και μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους, γνώρισαν τους καθηγητές και πήραν μια μικρή γεύση από τον κόσμο της μουσικής ο οποίος ανοίχτηκε μπροστά τους στο Open Day που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή.

The post Το Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων άνοιξε τις πύλες του για γνωριμία με τον κόσμο | Video + Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα