Το «βαρύ» όνομα του ΠΑΣΟΚ για το ψηφοδέλτιο στα Χανιά | Γιατί εκείνος το απορρίπτει;

Νέο ενδιαφέρον αποκτά η συζήτηση για την κατάρτιση την ψηφοδελτίων στο Κίνημα Αλλαγής καθώς τις τελευταίες ημέρες έχουν ξεκινήσει για τα καλά οι διεργασίες και η ονοματολογία έχει «πάρει φωτιά»!

Μάλιστα, κατά κάποιους κομματικούς παράγοντες, για τον νομό Χανίων ίσως ζητηθεί από τον Κρητικό ευρωβουλευτή και φιναλίστ των πρόσφατων εκλογών, Νίκο Ανδρουλάκη να βγει μπροστά για τον νομό Χανίων. Αυτό σύμφωνα με δημοσίευμα στην Εφημερίδα των Συντακτών, το οποίο ωστόσο σπεύδει να διευκρινίσει πως ο ίδιος ο Ανδρουλάκης απορρίπτει κατηγορηματικά αυτό το ενδεχόμενο.

Αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο

«φιναλίστ» στην αναμέτρηση του περασμένου Νοεμβρίου Νίκος Ανδρουλάκης πρόκειται να είναι υποψήφιος στη Β΄ Αθηνών. Δυνητικά θα μπορούσε να κατέβει στο Ηράκλειο, τόπο καταγωγής του, αλλά θα προέκυπτε πρόβλημα με τον Βασίλη Κεγκέρογλου, γραμματέα της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόσωπο της εμπιστοσύνης της κ. Γεννηματά.

Μια υποψηφιότητα του κ. Ανδρουλάκη στη Β΄ Αθηνών θα δυσκόλευε αρκετά τα πράγματα για τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που θεωρούνται «βαριά χαρτιά» του ΠΑΣΟΚ. Κατά ορισμένους κομματικούς παράγοντες, ίσως ζητηθεί από τον ευρωβουλευτή να δοκιμάσει στον Ν. Χανίων (ο ίδιος το απορρίπτει κατηγορηματικά), ενώ υπό προϋποθέσεις θα σκεφτόταν την παραμονή του στο Ευρωκοινοβούλιο.»

Σε ό,τι αφορά των πρώην βουλευτή Χανίων, Σταύρο Θεοδωράκη, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, έχουν αναπτυχθεί «φήμες μετακόμισης στις Βρυξέλλες αλλά ο ίδιος το διαψεύδει, όπως έκανε και με δημοσιεύματα που τον ήθελαν υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων. Οι προθέσεις του επικεφαλής του Ποταμιού μένουν αδιευκρίνιστες. Πολλές πιθανότητες έχει μια υποψηφιότητα στη Β’ Αθηνών, όπου είχε εκλεγεί η Φώφη Γεννηματά, αλλά ως επικεφαλής έχει την ευχέρεια επιλογής ανάμεσα σε δύο περιφέρειες. Ιδανική εξέλιξη θα φάνταζε μια εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας».

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα