Το τερμάτισε ο Σταμάτης: Πιστεύω περισσότερο τον Ερντογάν απ’ τον Τσίπρα | Video

Αντιδράσεις από ΣΥΡΙΖΑ που κατηγορεί τον βουλευτή της ΝΔ για «τυχοδιωκτική και επικίνδυνη συμπεριφορά», ζητώντας εξηγήσεις απ’ τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Περισσότερη εμπιστοσύνη στους ισχυρισμούς του Ερντογάν πως ο Αλέξης Τσίπρας του έχει τάξει την έκδοση των οκτώ τούρκων στρατιωτικών παρά στον έλληνα πρωθυπουργό δήλωσε ότι έχει ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης, προκαλώντας την οργή του ΣΥΡΙΖΑ.

Καλεσμένος

σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής της ΝΔ διασταύρωσε τα ξίφη του με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη, σχετικά με το θέμα που έχει

Ο Δ. Σταμάτης ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός δεν απάντησε στην ερώτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αν πράγματι στο τηλέφωνο υποσχέθηκε την απελευθέρωση των οκτώ. Πρόσθεσε δε ότι ο Ερντογάν επανέλαβε αυτό τον ισχυρισμό, με την Χ. Καφαντάρη να του λέει πως παίρνει τη θέση του Ερντογάν. Σχολιάζοντας το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι: «Η σημερινή δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Δ. Σταμάτη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ξεπερνά κάθε όριο τυχοδιωκτικής και επικίνδυνης συμπεριφοράς στα εθνικά θέματα».

«Είναι προφανές ότι η Ν.Δ. διολισθαίνει σε επικίνδυνες και ακραίες θέσεις, αρνούμενη κάθε συνεννόηση και ομοψυχία στα εθνικά θέματα» προσθέτει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει: «Η συγκεκριμένη δήλωση όμως δεν μπορεί να γίνεται από μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου. Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να αντιληφθεί την κρισιμότητα των στιγμών και να καταδικάσει τις συγκεκριμένες δηλώσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σταμάτης, Πιστεύω, Ερντογάν ’, Τσίπρα | Video,stamatis, pistevo, erntogan ’, tsipra | Video