Το πρώτο εστιατόριο στον κόσμο με θέμα τον Μπάτμαν

H νέα ταινία «The Batman» με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον προβάλλεται ήδη στους κινηματογράφους ανά τον κόσμο, όμως στο Λονδίνο οι θαυμαστές του «σκοτεινού ιππότη» έχουν την δυνατότητα να ζήσουν μία… ιδιαίτερη εμπειρία.

Αναλυτικότερα, πρόκειται το πρώτο θεματικό εστιατόριο στον κόσμο που αφορά έναν από τους ήρωες των κόμικς της DC, του οποίου οι περιπέτειες έχουν μεταφερθεί στην «μεγάλη οθόνη».

Το «Park Row» είναι εμπνευσμένο από το την DC και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Warner

Bros, ενώ αυτοχαρακτηρίζεται ως γαστρονομικό θεματικό πάρκο για λάτρεις των κόμικ και της υψηλής γαστρονομίας.

Το όραμα που έγινε πραγματικότητα

Το «Park Row», που βρίσκεται στην οδό Brewer στο Σόχο, είναι σχεδιασμένο σαν να βρίσκεται μέσα στην πόλη Γκόθαμ (στην οποία κατοικεί ο μαχητής του εγκλήματος) με την ονομασία του να είναι εμπνευσμένη από το όνομα δρόμου στη γειτονιά του Μπάτμαν.

Στεγάζεται σε ένα εδουαρδιανό κτίριο, όπου στο υπόγειο συγκρότημα περιλαμβάνεται μια σειρά από ξεχωριστά εστιατόρια και μπαρ και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 330 πελάτες.

«Το όραμα της εταιρείας μας είναι να φέρει την περιέργεια και την έκπληξη στην εμπειρία του φαγητού με τρόπο που δεν έχει ξαναδεί ο πελάτης, και προσφέρει απλόχερα νέες ιδέες σε συνδυασμό με κορυφαία μπράντ, ιστορίες και χαρακτήρες», αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Η είσοδος στο υπόγειο εστιατόριο

Οι επισκέπτες μπαίνουν σε μια – αγγλικού στυλ – ψεύτικη βιβλιοθήκη, οδηγούνται μέσα από μια μυστική πόρτα, κατεβαίνουν μια σκάλα και περνούν από την υπόγεια σπηλιά του Μπάτμαν για να εισέλθουν στο υπόγειο εστιατόριο.

Το «Park Row» χωρίζεται σε διαφορετικούς χώρους, όπως το Monarch Theatre, το Gotham City, και το Iceberg Lounge, τα οποία είναι αφιερωμένα στους διάσημους «κακούς» όπως ο Τζόκερ και ο Πιγκουίνος, ενώ το Pennyworth’s Bar παραπέμπει στον μπάτλερ της οικογένειας Γουέιν.

Σημειώνεται ότι η γαστρονομική πλευρά του εστιατορίου είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, καθώς περιλαμβάνει διεθνή πιάτα, όπως μοσχάρι wagyu Ιαπωνίας με τρούφα, χτένια, στρείδια, χαβιάρι, λευκή σοκολάτα με φύλλα χρυσού και βρώσιμο μαργαριτάρι περιλαμβάνονται στο μενού.

ieidiseis.gr

The post Το πρώτο εστιατόριο στον κόσμο με θέμα τον Μπάτμαν appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα