Το πρωί δημοτικοί υπάλληλοι το απόγευμα… καλλιτέχνες | Εργαζόμενοι στον Δήμο Χανίων εντυπωσιάζουν με τα έργα τους

Τις δικές τους φωτογραφίες από σημεία και τοπία των Χανίων τράβηξαν εργαζόμενοι στον Δήμο Χανίων που εκθέτουν τα έργα τους σε ομαδική έκθεση, στο Φουαγιέ του Δημαρχείου, στην οδό Κυδωνίας, στα Χανιά.

H πρώτη αυτή ομαδική τους έκθεση ήταν μια ιδέα της προέδρου του Σωματείου, Αθηνάς Γιαννουλάκη που υλοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση του υπαλλήλου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου – φωτογράφου, Μάνου Χαραλαμπάκη.

«Εκτός από τον Γιώργο τον Μαζωνάκη και εμένα, οι υπόλοιποι συμμετέχοντες δεν έχουν εκθέσει

ποτέ τα έργα τους δημόσια» λέει ο κ. Χαραλαμπάκης στο zarpanews.gr «H βασική ιδέα ήταν να κάνουμε την έκθεση μέσα στο Δημαρχείο, να πάρουν το «βάπτισμα του πυρός» ακούγοντας σχόλια από συναδέλφους και φίλους ώστε μετά να προχωρήσουμε σε νέα έκθεση, πιθανόν σε κάποιον άλλο χώρο, ίσως στο Γυαλί Τζαμισί ή στο ΚΑΜ» εξηγεί και προσθέτει πως η ανταπόκριση των εργαζομένων στην ιδέα ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδης.

«Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι δεν είμαστε ένα τσούρμο δημόσιοι υπάλληλοι -με την κακή έννοια που θέλουν κάποιοι να παρουσιάζουν-. Είμαστε άνθρωποι με ενδιαφέροντα που στον ελεύθερό μας χρόνο έχουμε δημιουργικές ασχολίες» τονίζει.

Όσο για την επόμενη έκθεση, αυτή πιθανόν να επικεντρωθεί στην παρουσίαση ενός θέματος που να αφορά την πόλη και να φιλοξενηθεί… εκτός Δημαρχείου.

Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά 9 – 15:30 μμ, στο φουαγιέ του Δημαρχείου Χανίων μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου. zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα