Το νέο, χειμερινό inTOWN #11 | The SURREAL issue κυκλοφορεί και… σε κοιτάει στα μάτια!

Το ενδέκατο τεύχος του Χανιώτικου Free Press Magazine “inTOWN” είναι εδώ διπλοβραβευμένο, υπερήφανο και με ένα surreal εξώφυλλο φιλοτεχνημένο εξολοκλήρου από την αγαπημένη εικαστικό Αλίκη Χιωτάκη! Ένα αλλιώτικο cover που αντικατοπτρίζει απόλυτα την επίκαιρη παράφραση “τρικυμία εν κοινωνία” αναζητώντας τις δικές σας ερμηνείες…

Στο ενδέκατο inTOWN κάνουμε zoom in σε τρεις από τις μεγαλύτερες και δημοφιλέστερες Χανιώτικες Ομάδες στο facebook,

αλλά και με το No1 τραγικό φαινόμενο των ημερών, τις γυναικοκτονίες, παίρνοντας θέση μέσα από ένα dark photo editorial όπου στον φακό του Κωνσταντίνου Κτιστάκη ποζάρουν με νόημα οι ηθοποιοί Ιώ Ασηθιανάκη, Στελλίνα Ιωαννίδου και Γιώργος Καγλαντζής…

Στο κλασικό in love with τρεις γυναίκες behind the scenes of Κομάντα & Δράκοι (Μαρίτα Παπαδάκη, Αργυρώ Τριανταφύλλου & Ευδοξία Οικονομάκη) εξομολογούνται πόσο απολαμβάνουν την backstage δουλειά τους και πόσο το διασκεδάζουν παρά την πίεση, τις απαιτήσεις και τα δύσκολα ωράρια.

Στο In Person #10 ο γνωστός κι από χρόνια αγαπητός δημοσιογράφος, επιχειρηματίας και άλλα πολλά, Σταύρος Ζουλάκης, αποδεικνύει ακόμα και σε αυτούς που νομίζουν ότι τον γνωρίζουν αρκετά καλά, πως είναι ένας γνήσιος multitasker και μας φιλοξενεί στον Φρε, στο πατρικό του, για να κάνουμε μαγικές φωτογραφίες με τον Γιώργο Αναστασάκη.

Πιο κάτω, συναντάμε τα «Κόκκινα Φεγγάρια»! Τον Ιωάννη Αλεξανδράκη και την Γεωργία Τζόλα.  Ένα ζευγάρι ολόκληρο project και μάλιστα μεγαλύτερο απ’ όσο δείχνει με την πρώτη ματιά. Με εκατοντάδες test rides, ημερίδες, rides, ένα κανάλι στο Youtube με περισσότερους από 20.000 subscribers και κοντά 400 video στο ενεργητικό του, το απόλυτο μηχανόβιο ζευγάρι λέει τα πράγματα με τ’ όνομά τους χωρίς να “μασάει”.

Τα μεγάλα θέματα συνεχίζονται με interview και άρωμα από «Σασμό» μέσα από μια… οικογενειακή ιστορία. Εκείνη της Μαρίας Τζομπανάκη και του γιου της Ορφέα Αυγουστίδη. Δύο εξαιρετικών ηθοποιών με Χανιώτικες ρίζες και μεγάλη αγάπη για την τέχνη, τη ζωή, τον τόπο μας…

Κάπου στη μέση, αναζητήστε την Digital Marketing Director Γεωργία Κωστούρου να βουτά στα βαθιά του ηλεκτρονικού εμπορίου για να μας κάνει τους κανόνες του όσο πιο «λιανά» γίνεται, αλλά και την μόνιμη στήλη inspiration, που αυτή τη φορά φιλοξενεί την δημιουργικότητα² με ένα πραγματικά creative couple, τους YIAKI, να μας μιλούν για τη μαγεία του να διαμορφώνει κάποιος οπτικές ταυτότητες με ψηφιακά ή έντυπα μέσα και άλλες ιστορίες για… σύγχρονους επαγγελματίες!

Το τρίτο μέρος των μόνιμων και επιτυχημένων πλέον #instawardschania με τη χορηγία του Habit Coffee Co. παρουσιάζει τις καλύτερες και επιβραβεύει όλες τις συμμετοχές με το θερμός του Habit Coffee Co.! Επίσης, βραβεύει τη φωτογραφία – επιλογή του κοινού μετά από ψηφοφορία (instagram poll), με μία Thomson 4K Smart TV 43”, επίσης προσφορά του αγαπημένου μας cafe Habit.

Το χειμερινό 11ο  inTOWN στηρίζει όπως πάντα τον τόπο προσφέροντας βήμα σε νέους επαγγελματίες, ταλέντα και ιδέες. Ανάμεσά τους θα βρείτε την αστρολόγο –και όχι μόνο- Αναστασία – Τασούλα Φραγκιά να μας συστήνεται παρουσιάζοντας τον Μίτο της Αριάδνης, μια νέα και σπουδαία τεχνική που θέτει την διαλογιστική αστρολογία στην υπηρεσία της αυτοβελτίωσης. Επίσης, ένα δικό μας κορίτσι, την Evangelia (Ευαγγελία Ψαράκη) που με καταγωγή από την Παλαιόχωρα ξεχωρίζει και κατακτά το διεθνές μουσικό στερέωμα…

Στις σελίδες του νέου inTOWN θα βρείτε ακόμη δυο μοναδικές εκπροσώπους της τέχνης. Την δημοφιλή ως και πέρα από τα σύνορα της χώρας υφάντρα Δέσποινα Παντελάκη – Σωμάκη και την εικαστικό Πέπη Χατζηδάκη που η δουλειά της, ένας συνδυασμός ξυλογλυπτικής, χαρακτικής, ξυλοκοπτικής και ζωγραφικής, έχει επανειλημμένως ξεχωρίσει και διακριθεί.

Τέλος, θα σας εντυπωσιάσει η στήλη Destination με το ιδιαίτερο αφιέρωμα – οδοιπορικό στο μιτάτο-έπαυλη της οικογένειας του Δημήτρη, όπου οι βοσκοί μιας ανυπότακτης γης σηματοδοτούν την έναρξη της συνεργασίας μας με ένα καταπληκτικό ζευγάρι, τον Στέφανο Γώγο και την Μαρία Πασσαριβάκη του SteMajourneys, ενώ πραγματικά θα απολαύσετε την αγαπημένη σκηνοθέτη Βίκη Αρβελάκη… inside out, με την πολύτιμη βοήθεια της μοναδικής Μ.U.A. Ευδοξίας Οικονομάκη, αλλά και των αγαπημένων συνεργατών Νίκου Iγγλεζάκη & Andi Sabath (Ιnglelandi)! Από την άλλη, θα κάνουμε όλοι μαζί “check in” στο φαινόμενο των “ΕλΙΑ Hotels” και το προφίλ του εμπνευστή τους, επιχειρηματία Γιώργου Καντηλιεράκη.

Προς το τέλος, τα πορτοκάλια έχουν την τιμητική τους “in the kitchen” με τρεις εξαιρετικές γλυκές και αλμυρές συνταγές, πάντα από τον αγαπημένο chef Γιάννη Τσιβουράκη, μαζί με την Ασιατική Κουζίνα και τον άξιο (και αξιαγάπητο) εκπρόσωπό της, Στέλιο Ζαχαρίου.

Επιπλέον, μέσα από σχεδόν 100 σελίδες αφιερωμένες στην κατασκευή και τη διακόσμηση, οι Parti Architecture, μια ομάδα φίλων, νέων αρχιτεκτόνων, μηχανικών και διακοσμητών δίνει το στίγμα της στον χώρο παρουσιάζοντας τρεις από τις πιο εντυπωσιακές δουλειές της, ο φωτογράφος και συνεργάτης μας Νίκος Φαζός προσεγγίζει την Αρχιτεκτονική Φωτογραφία με τον δικό του τρόπο και ο αγαπημένος μας Iωσήφ Βασιλοδημητράκης συνεχίζει να μας εκπλήσσει μέσα από τη μόνιμη στήλη, αφιερωμένη στο προσωπικό του project “Design an Object”.

Όπως πάντα, θα βρείτε αρκετά ακόμη ενδιαφέροντα θέματα όπως αυτό για τα μεταλλικά κτήρια σε επιμέλεια Δημήτρη και Χρύσας Μουστεράκη, αλλά και έργα με αξιόλογες υπογραφές του χώρου της μελέτης, κατασκευής και διακόσμησης στην πόλη μας.

Χειμερινό και πλούσιο ιδανικό για να χουζουρέψετε μαζί του και αυτό το inTOWN είναι και φαίνεται “το περιοδικό της πόλης”!

Καλή ανάγνωση και καλό, ασφαλή χειμώνα!

***Το ενδέκατο τεύχος διανέμεται δωρεάν από 20/12 door to door σε ολόκληρο το εμπορικό κέντρο, στα καφέ, ιατρεία, κομμωτήρια και γυμναστήρια της πόλης ενώ θα το βρίσκετε και στα παρακάτω επιλεγμένα, εντός και εκτός πόλης, «inTOWN press points»:

AVLI café | Ηπείρου 42, Κουμ Καπί

ΠΑΛΛΑΣ Philocaly | Παλιό Λιμάνι

ΦΕΙΔΙΑΣ Bar & Eating House | Πλατεία Δικαστηρίων

DK Cafe Bar – Restaurant | Παλιό Λιμάνι

Εμπριμέ Cafe – Bar | Ποτιέ & Χ’’ Μιχάλη Νταλιάνη

BLEND Coffee Shop | Κισσάμου 101

BELIVE Family Sports Club | Δαράτσο

CARTEL Street Food Restaurant | Αν. Γογονή 43

MOZZARELLA Dinner – Hρ. Πολυτεχνείου 16, Δικαστήρια

ΜΟΝΤΕΡΝΟ Ζαχ/στείο | Cafe | Μακρύς Τοίχος

ΜΥLOS Café | Κολυμπάρι

Ηabit Coffee Co. | Παπανταστασίου 31 & Μουντάκη, Αμπεριά

Ηabit Coffee Co. | Χ’’ Μιχάλη Γιάνναρη 28 – Κέντρο

COFFEE ISLAND | Πλ. 1866 32 – Κέντρο

ITALIAN FACTORY OUTLET | Κλαδισσός

XAMAM Philosophy to Wear | Χάληδων 31 – 35

Κατάστημα «ΚΑΠΕΝΕΚΑΚΗ» | Χατζημιχάλη Γιάνναρη 21

3net Κατάστημα Τεχνολογίας | Αν. Γογονή 83

BOHEME | Χάληδων 26

ΚΑΪΜΑΚΙ Café | Kουνουπιδιανά

Carte Postale Restaurant Cocktail Bar | Tάφοι Βενιζέλων

OLYMPIKO ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ | K. Μητσοτάκη 165

Μe Piazza café | Κ. Μάνου 79, Πελεκαπίνα

Αν δεν το συναντήσετε, αναζητήστε το και ξεφυλλίστε το οnline από την πρώτη μέρα και από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα εδώ:

https://issuu.com/impress2/docs/intown11

inTOWN Chania Freepress Magazine: in… σε όλα του!

The post Το νέο, χειμερινό inTOWN #11 | The SURREAL issue κυκλοφορεί και… σε κοιτάει στα μάτια! appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
issue, issue, in love, smart tv, coffee shop, factory outlet, free, press, facebook, photo, love, project, test, youtube, video, γιου, creative, couple, coffee, ψηφοφορία, instagram, thomson, smart, προσφορες, cafe, νέα, χατζηδακης, chef, house, shop, sports, club, food, island, factory, outlet, cocktail, piazza, https, αστρολογια, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, www.facebook.com, www.youtube.com, Καλή Χρονιά, γιαννα χατζημιχαλη, η ημέρα της γης, τελος του κοσμου, τασουλα, διακοσμηση, αργυρω, βημα, δουλεια, δωρεαν, ηθοποιοι, πιεση, φωτογραφιες, φωτογραφια, creative, outlet, smart, test, youtube, αγαπη, αρχιτεκτονικη, αρωμα, βοηθεια, βρειτε, γεωργια, γινεται, γιου, γνησιος, δεσποινα, δειχνει, δρακοι, ενδιαφεροντα, εργα, εντυπα, τεχνη, ζωη, ιδεες, υπηρεσια, κουζινα, κομμωτηρια, μαγεια, ματια, μαρια, νοημα, ομαδα, παντα, ονομα, σελιδες, στιγμα, ταυτοτητες, φορα, ψηφοφορία, cafe, chef, club, cocktail, coffee, coffee shop, free, δουλειες, love, factory outlet, food, factory, photo, γλυκες, house, piazza, ιδανικο, ιδιαιτερο, island, in love, project, shop, κωνσταντινου, sports, ομαδες, couple, press, smart tv, thomson, θεματα, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα