Το κύκλωμα της παιδεραστίας τα έχει όλα!

Κρύβουν τους βιαστές! Τους μαστροπούς και τους πελάτες, τους προστάτευαν και τους προστατεύουν επί ημέρες! Μόνο το παιδί των 12 χρόνων δεν μπορούν να το προστατεύσουν οι εκπρόσωποι θεσμών και Αρχών!

Το κύκλωμα της παιδεραστίας τα έχει όλα:

Τον επικεφαλής με τον Σταυρό στο χέρι: Ο ιδιοκτήτης του Σούπερ Μάρκετ και προμηθευτής του Δημοσίου με απευθείας αναθέσεις, αγκαλιά με υπουργό, πρώην πρωθυπουργό και ο πελάτης, που τελικά εκτέθηκε και διώχθηκε, γνωστός θαμώνας των βορείων προαστίων! Οι πολιτικοί , που αγκαλιάζονταν δεν ήξεραν. Το πιστεύουμε. Ο Περιφερειάρχης, που πήγαινε σπίτι του,

ούτε αυτός είχε δει την περίεργη συμπεριφορά;

Τα κανάλια ακροβολισμένα με τις κάμερες, έξω από το σπίτι της 12χρονης, του παιδιού λόγω ηλικίας, σύμφωνα και με το Αστικό Δίκαιο! Και να κάθε βράδυ να αναλύονται οι λεπτομέρειες από τα παιδικά χρόνια του θύματος! Να φωτογραφίες με δειλά ραστεράκια, που αποκαλύπτουν σχεδόν όλο το πρόσωπο του παιδιού!

Κουβέντα για το πώς αποθρασύνθηκε ο 53χρονος και διακινούσε την αρρώστια του! Κουβέντα για το ποιόν των πελατών του, την κοινωνική τους θέση, κουβέντα για τους 213 πελάτες του!

Απορία: Ερευνήθηκαν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές του Μίχου; Ή θα τους χάσουμε , όπως στην υπόθεση του σκηνοθέτη;

Γιατί το ΑΤ Κολωνού δεν ευαισθητοποιήθηκε από τις καταγγελίες της μάνας, που είχε στα χέρια της βίντεο, ανατριχιαστικά μηνύματα και άλλα ντοκουμέντα; Την παρέπεμψαν την επομένη στη ΓΑΔΑ διότι είχαν «άλλο σημαντικό θέμα», είπε η μάνα! Τι πιο σημαντικό από την προστασία ενός παιδιού;

Οι άλλοι 16 που εμπλέκονται στους βιασμούς του παιδιού θα πληρώσουν;

Και οι 213 που δήλωσαν ενδιαφέρον θα εντοπιστούν;

Η κομματική ιδιότητα ως μέλους της ΝΔ του δράστη ανεστάλη και η γυναίκα του απεβλήθη από την Δημοτική παράταξη της Αθήνας, δεξιάς απόχρωσης.

Κανείς δεν ήξερε! Δεν φταίνε οι ευυπόληπτοι για την αρρώστια του 53χρονου, που απειλεί τώρα ότι θα τα πει όλα! Δεν φταίει η ΝΔ, δεν ήξεραν στο κόμμα.

Εκεί που μας χρωστάγανε …, που έλεγε και η γιαγιά μου η Καρυάτιδα!

Τα τρολ, εντός και εκτός κυβέρνησης διακινούν πρόθυμα το ψέμα: φταίει δήθεν ο ΣΥΡΙΖΑ που μείωσε τις ποινές για την παιδεραστία!

Αλλά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια: Ο βιασμός ήταν και είναι κακούργημα . Όλα τα κόμματα στη Βουλή ψήφισαν υπέρ της διάταξης του Ποινικού Κώδικα για ισόβια κάθειρξη στον βιασμό ανηλίκου!

Πάνε να καλύψουν τη φρίκη, διότι έχουν βρεθεί στο επίκεντρο μιας δυσώδους σκαστής υπόθεσης μαστροπείας και trafficking, σύμφωνα με τις νέες κατηγορίες κατά του Μίχου, με κατηγορίες εναντίον των πολιτικών τους αντιπάλων!

Αν η θέα της μικρής δεν μας έσφιγγε την καρδιά, μπορεί και να γελάγαμε κιόλας! Με το θράσος και την ξετσιπωσιά ορισμένων Νεοδημοκρατών στελεχών και του ανεκδιήγητου πολιτικού, που αργά ή γρήγορα θα μεταπηδήσει εκεί, όπου ανήκει!

Πάλι η Δικαιοσύνη έχει τώρα το λόγο να ξεκαθαρίσει την υπόθεση! Ο ανακριτής πρέπει να ψάξει βαθιά, όσο ψηλά και αν βρίσκονται οι εγκέφαλοι του κυκλώματος!

Γιατί δεν ήταν μόνος…

ΥΓ Ακόμα και αν βρεθούν χρήματα στον λογαριασμό συγγενούς του 12χρονου παιδιού, ο βιασμός ανηλίκου είναι κακούργημα και φυσικά δεν αίρεται το αξιόποινο. Μεγαλώνει μόνο η φρίκη μας και να τα αφήσουν αυτά!

Γράφει η Γιάννα Παπαδάκου 

The post Το κύκλωμα της παιδεραστίας τα έχει όλα! appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα