Το Χριστουγεννιάτικο χωριό στα Χανιά άνοιξε τις πύλες του – Ένας χώρος διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους | Photos+Video

| Photos+Video

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό, ή αλλιώς το χωριό της χαράς και της ξεγνοιασιάς, όπως θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κάποιος, άνοιξε τις πύλες του!

Η γιορτή ξεκίνησε από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής. Παρέες φίλων και οικογένειες με μικρά παιδιά δεν έχασαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τον εκθεσιακό χώρο της Αγιάς, όπου στεγάζεται το Χριστουγεννιάτικο χωριό.

Έτσι, από σήμερα 12 Δεκεμβρίου 2021 στις 12 το μεσημέρι έως και τις 2 Ιανουαρίου 2022, μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια σειρά

από εορταστικές δράσεις και εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν: θεματικό χωριό Αγίου Βασίλη, περίπτερα με είδη δώρων, παιχνίδια, φαγητό και φυσικά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους (παγοδρόμιο, καρουζέλ, κλόουν, ξυλοπόδαρος, παραστάσεις τσίρκου, φιγούρες, παιδότοπος, τρενάκια, φουσκωτά, Cinema 9D) και πολλές δημιουργικές δραστηριότητες!

Όπως είπε η Αριστέα Καλογρίδη, εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής, εκεί παίζεις, τρως, πίνεις διασκεδάζεις και μπορείς να κάτσεις όλη την μέρα για όμορφες στιγμές!

Το ωράριο λειτουργίας θα είναι καθημερινά από τις 12:00 το πρωί ως τις 12:00 το βράδυ.

Σημειώνεται πως η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού, σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού COVID-19. Οι ανήλικοι από 4 έως 17 ετών θα πρέπει να προσκομίζουν self test.



The post Το Χριστουγεννιάτικο χωριό στα Χανιά άνοιξε τις πύλες του – Ένας χώρος διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους | Photos+Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
χριστουγεννιάτικο χωριό 2021 χανια
Τυχαία Θέματα