Το business look της άνοιξης θέλει άνεση, στυλ και τα 5 καλύτερα flats της σεζόν

Όχι, δεν χρειάζεται να φοράς τακούνια στο γραφείο. Ο Απρίλης θα είναι ο μήνας που τα flats θα κυριαρχήσουν στα σύνολα μας

Όταν σκεφτόμαστε το business look, αυτόματα έρχονται στο μυαλό μας εικόνες με πανύψηλες γόβες stiletto, αυστηρές μπότες και πέδιλα για την καλοκαιρινή περίοδο. Βέβαια, η πραγματικότητα απέχει έτη φωτός από το συγκεκριμένο στερεοτυπικό attitude που έχουμε στο μυαλό μας για την εργαζόμενη γυναίκα. Αφενός γιατί πλέον

τα γραφεία και οι εταιρίες έχουν γίνει πιο ελαστικοί με το dress code και αφετέρου γιατί η ίδια η μόδα μας έχει οδηγήσει στη γενικότερη απενοχοποίηση των πιο απλών items.

Οπότε τα flats μπορούν να μπουν τώρα πια και με το νόμο στην καθημερινότητα μας και να δώσουν έναν πιο cool αέρα στα σύνολα του γραφείου μας. Οι τάσεις στα παπούτσια των τελευταίων σεζόν έχουν ανακηρύξει τα flats στο hero piece της καθημερινής μας γκαρνταρόμπας και οι επιλογές που έχουμε στη διάθεση μας θα ενθουσιάσουν και τη μεγαλύτερη πιστή των high heels.

Τα 5 flats που θα αναβαθμίσουν το business look του μήνα:

Μπαλαρίνες: Τα ballet flat που μοιάζουν ακριβώς με τα παπούτσια της μπλαλαρίνας -aka τα Miu Miu μπαλαρινάκια- είναι ίσως μια λύση που δεν θέλεις για το γραφείο. Δοκίμασε την pointy εκδοχή τους σε μαλακό δέρμα.

Clogs: Όχι, δεν είναι μόνο για τις casual chic εμφανίσεις μας. Είναι και για το γραφείο. Με ένα wide leg, office παντελόνι ή μία ενημερωμένη full skirt σε midi ή maxi μήκος θα έχεις το κατάλληλο αποτέλεσμα.

Oxfords: Το ανδρόγυνο παπούτσι σήμα κατατεθέν του business chic. Ένα ζευγάρι με chunky σόλα είναι σίγουρα πιο ενδιαφέρον και θα σου δώσει και λίγο ύψος χωρίς να χάσεις σε άνεση.

Loafers: Ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην κατηγορία των flats τα τελευταία χρόνια. Τα ιδιαίτερα δέρματα, τα χρώματα και οι αγκράφες μπορούν κάπως να τα εμπλουτίσουν. Το ίδιο και ένα ζευγάρι πρωτότυπες κάλτσες.

Sneakers: Δεν θα φορέσεις φυσικά ένα ζευγάρι running αθλητικά στο γραφείο, αλλά ένα all day casual sneaker είναι ιδανικό. Τα retro vibes μας αρέσουν επίσης πολύ σε συνδυασμό με το tailoring.

queen.gr

The post Το business look της άνοιξης θέλει άνεση, στυλ και τα 5 καλύτερα flats της σεζόν appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Το business look της άνοιξης θέλει άνεση,στυλ και τα 5 καλύτερα flats της σεζόν