Το Facebook έριξε ξανά το προφίλ του Σταμάτη Κραουνάκη

Μόλις 8 μέρες μετά το πρώτο συμβάν λογοκρισίας του καλλιτέχνη Σταμάτη Κραουνάκη από το Facebook, η γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης έριξε ξανά το προφίλ του γνωστού καλλιτέχνη.

Υπενθυμίζεται ότι στις 27/12, 2021, μετά από ένα ποίημα που ανήρτησε για τον Κώστα Μπακογιάννη με αφορμή τη φιέστα των 17 λεπτών και των 214.000 ευρώ με τον Σάκη Ρουβά, το Facebook έριξε το προφίλ του προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις

στα social media, με το προφίλ του δημοφιλούς καλλιτέχνη να επανέρχεται μετά από μια ημέρα.

Υπενθυμίζεται ότι το Twitter έριξε τον λογαριασμό του κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου, μετά από ανάρτησή του για τον Μπακογιάννη και πάλι με αφορμή το πρωτοχρονιάτικο σόου με τον Σάκη Ρουβά.

Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες, ο Σταμάτης Κραουνάκης είδε για μια ακόμα φορά το προφίλ του να εξαφανίζεται. Όπως ανέφερε με ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα, ο Σταμάτης Κραουνάκης την πληροφόρησε ότι το προφίλ του για μια ακόμα φορά το έριξαν.

Όπως ο ίδιος ο Σταμάτης Κραουνάκης ανέφερε σε σχόλιό του σε ανάρτηση της δημοσιογράφου Ευγενίας Λουπάκη, αφορμή για να ρίξουν αυτή τη φορά το προφίλ του ήταν το κείμενο που έγραψε ο δημοφιλής καλλιτέχνης στην ιστοσελίδα ogdoo, για την απαγόρευση της μουσικής με αφορμή τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης στο άρθρο του επεσήμαινε ότι «Η μουσική γιατρεύει, δεν μεταδίδει τον ιό. Αν η κυβέρνηση έχασε τον έλεγχο της πανδημίας, δεν της επιτρέπει ο βασανισμένος κλάδος μας να στοχοποιήσει πάλι τη μουσική, αφήνοντας ένα ακροδεξιό, υπουργοποιημένο στην Υγεία, στέλεχός της, να καταργήσει δια ροπάλου τη μουσική επικοινωνία».

The post Το Facebook έριξε ξανά το προφίλ του Σταμάτη Κραουνάκη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα