Την δεύτερη θέση κατέκτησε ο αθλητής Κλέτσας Νικόλαος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ζίου ζίτσου

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Ακρωτηρίου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου που διεξήχθη στο Ηράκλειο Κρήτης στις 1-2-3 Απριλίου.

Σε ένα άψογο πρωτάθλημα από πλευράς διοργάνωσης, ο αθλητής Κλέτσας Νικόλαος της Ακαδημίας Ακρωτηρίου κατάφερε και ανέβηκε στο δεύτερη θέση της κατηγορίας του στο Πρωτάθλημα μέσα από μία γεμάτη κατηγορία με δύσκολους αντιπάλους.

Το συγκεκριμένο

πρωτάθλημα το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα της Πανευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου χαρακτηρίστηκε τόσο από το υψηλό τεχνικό επίπεδο των αθλητών όσο και από το υψηλό επίπεδο διοργάνωσης, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες.

Σε δήλωση του ο προπονητής της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών Ακρωτηρίου, Γεωργουσάκης Γιώργος επισημαίνει:

Είμαστε χαρούμενοι που για άλλη μία φορά συμμετείχαμε σε μία διοργάνωση υψηλού επιπέδου δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή μας Κλέτσα Νικόλαο για την δεύτερη θέση στην Ευρώπη αλλά και για τις προσπάθειες που έχει καταβάλει τόσο καιρό. Το αποτέλεσμα ήρθε μέσα από πολύωρες κοπιαστικές προπονήσεις και σκληρή προσπάθεια από μέρους του ώστε να είναι όσον το δυνατόν πιο έτοιμος γίνεται.

Ακόμα, θα είχαμε σίγουρα άλλο ένα μετάλλιο ως Ελλάδα από τον επίσης αθλητή της Ακαδημίας μας Σηφάκη Μιχάλη ο οποίος λόγω ενός ατυχούς τραυματισμού δεν κατάφερε να συμμετέχει στην διοργάνωση.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν σε όλη την ελληνική αποστολή μιας και κατάφερε να ανέβει  στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου ανάμεσα από 25 χώρες, και στην ελληνική ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου ( ΕΦΕΟΖΖ) για την ανάληψη και την καταπληκτική διοργάνωση.

The post Την δεύτερη θέση κατέκτησε ο αθλητής Κλέτσας Νικόλαος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ζίου ζίτσου appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κλέτσας Νικόλαος, Πανευρωπαϊκό,kletsas nikolaos, panevropaiko